CC.E.Sant LLuis Regional Preferent; Primera sortida sense premi

26 septiembre 2016 | Por lorenzo | Categoria: FĂștbol Regional

p1090742L’equip de Miki Gomila no va sumar en la seva visita a la UE Sami (2-1), en una trobada on el conjunt blavĂłs va merĂšixer, sens dubte, com a mĂ­nim l’empat perĂČ una diana de Fran en el minut 75 decanto la balança a favor de els de Tobal Tuduri. El conjunt blau va donar de nou un pas endavant, encara que li falta algu de intensitat en el segon temps per trencar al seu rival, i sumar en la seva segona victĂČria en aquesta Copa Regional. Ara, la ment ja estĂ  posada en el seu prĂČxim partit, davant el CD Migjorn d’aquĂ­ a dues setmanes, ja que l’equip tĂ© jornada de descans la setmana prĂČxima.

El CCE va sortir al camp amb la mateixa idea de joc que a la primera jornada, tocant molt la pilota i buscant l’oportunitat per avançar-se al marcador. La primera clara ocasiĂł no va trigar a arribar i va servir als nostres per avançar-se al marcador. Una jugada que acaba amb centrada des de l’esquerra de Juli Ă©s rematada de cap per Manu al fons de la xarxa, es portaven nomĂ©s tres minuts de joc.

El conjunt de Miki Gomila continuava creixent, a passos de gegant, en tan disputat duel, en quĂš els locals tambĂ© s’apropaven en els primers instants a la meta defensada per Javi i creaven perill a combinacions per la zona central. Als 23 minuts va arribar la igualada amb el tant del local Yeray que posava les taules al marcador.

Abans del descans, el CCE va crear perill amb una rematada de cap de Zurbano que el travesser envia l’esfĂšric fora desprĂ©s del centre lateral d’Alejandro en una de les incorporacions del defensa lluiser, que mes tard va ser expulsat. Regional

La segona meitat, la UE Sami es va apoderar del esfĂšric i arribava amb cert perill a l’area lluissera encara que sense concretar cap rematada clar entre els tres pals. Els nostres volien aprofitar la poca acumulaciĂł de minuts dels verds aquesta temporada per pujar el ritme i no perdre intensitat en el seu joc, perĂČ no ho van aconseguir i els de Tobal Tuduri van anar creient en que la victĂČria podia ser seva.

Al minut 65 va arribar la jugada clau del partit, una paret dins de l’àrea entre Alberto i Zurbano deixa al primer sol davant David al qual va superar amb un regat que el deixa sol davant la porteria a escassos dos metres de la lĂ­nia de gol, el’ porter un cop superat derrivar al davanter lluiser quan anava a rematar, perĂČ el col·legiat del partit, Bagur Morro considera que el visitant es tirar, protestes, incredulitat i els nostres fora del partit per uns minuts. Fruit del desconcert, Alejandro va ser expulsat a instĂ ncies de l’assistent i deixa als nostres amb un home menys amb 23 minuts encara per davant.

Amb superioritat numĂšrica, els verds van anar a pel partit aconseguint el gol de la victĂČria en una contra finalitzada per Fran al minut 75 en quĂš Javi poc va poder fer. Amb el marcador en contra, els de Gomila van pujar un esglaĂł la seva intensitat i es van fer amos dels Ășltims 15 minuts amb contĂ­nues arribades que no aconseguien materialitzar amb el gol de l’empat.

RegionalLa mĂ©s clara va ser ja en el descompte, en una falta frontal situada a escassos centĂ­metres de la lĂ­nia que marca el Ă rea gran i en quĂš Zurbano de fort xut envĂ­a el balĂł a l’escaire, l’empat haguĂ©s estat donat per bo pels visitants que obtenen d’aquesta manera la seva primera derrota en Copa i els deixa amb un sabor agredolç abans del descans de la tercera jornada.

FITXA TÈCNICA:

UE SAMI: David, Marti (Nico), Joan, Paco, Maikel (Elias), Adria (Yeray), Sergi, Fran (Alvaro), Pau, Xavi i Finis.

CCE SANT LLUIS: Javi, Alejandro, Álvaro, Orfila (Moyano), Juli (Carlos), Loren (Sola), Alberto, Manu, Migue Coll (Isaias), Zurbano i Basili.

GOLS: 0-1 Min. 3 Manu, 1-1 Min. 23 Yeray, 2-1 Min. 75 Fran

ÀRBITRE: Ruben Bagur Morro, auxiliat a les bandes per Torras i Barcia