PREVIA DEL FUTBOL BASE CCE. SANT LLUIS

21 septiembre 2016 | Por lorenzo | Categoria: FĂștbol Regional

p1390605Es posa a rodar la pilota de manera oficial en les categories Cadet i Infantil, 1ÂȘ i 2ÂȘ Regonal, amb tres equips representant el CCE Sant LluĂ­s en totes elles.

El Cadet tĂ© la seva estrena aquest mateix dissabte a partir de les 11:15 hores davant la UD Mahon amb el Municipal de Ses Canaletes com a escenari de la trobada. L’equip de Jose Angel Moyano arriba en bones condicions a l’envit i conscients que en aquesta primera fase de l’competiciĂł s’enfrontaran a equips mes forts fĂ­sicament causa de la diferĂšncia d’edat. Els nostres han d’usar les seves armes i competir a gran nivell sense tĂ©mer a ningĂș i ser atrevits per donar algun que altre ensurt als seus rivals, potencial tĂšcnic i tĂ ctic tenen per no sentir-se inferiors a cap oponent, el bon treball realitzat en pretemporada aixi ho demostra .

En categoria Infantil, Penya Esportiva SĂłn Marçal i Dosa CF sĂłn els rivals dels equips A i B respectivament, en la primera jornada de Copa dels dos subgrups. L’equip de Krankel, rep el dissabte a les 09:30 hores al Penya Son Marçal i ho farĂ  desprĂ©s de vĂšncer en el seu Ășltim amistĂłs del cap de setmana passat davant el CF Sporting de MaĂł. El començar amb bon peu ha de ser el seu objectiu i portar a la prĂ ctica el que s’ha treballat en les tres setmanes que porten de pretemporada. Per la seva banda, l’equip B de Beni FuxĂ , s’estrena en camp de F11 al Municipal de Sant Antoni de Ciutadella davant el Dosa CF, la trobada prevista per diumenge a les 12:00 hores, ha de ser una experiĂšncia positiva per al quadre lluisser, que arriba a la trobada amb molta il·lusiĂł perĂČ amb el handicap d’haver de acostumar-se a marxes forçades al canvi de categoria.

Al marge dels partits esmentats, els tres equips alevins disputaran entre ells un triangular de pretemporada a Ses Canaletes per posar-se a punt davant l’imminent inici de Copa, el proper cap de setmana de l’1 i 2 d’octubre, en cas de Aleví A i B , i el del 8 i 9 d’Octubre per l’Aleví C.

Els tres conjunts benjamins, A, b i c, tambĂ© gaudiran de l’oportunitat de tornar a vestir-se de curt, en les seves trobades amistoses i enfrontar-se al CD Menorca en els dos primers casos i el de retre visita al CF Sporting de MaĂł en el cas del equip C que amb aquesta trobada afrontarĂ  el seu primer partit com a visitant a la recent estrenada categoria per als jugadors nascuts el 2008.

Premsa CCE.Sant Lluis

Comentarios cerrados