ATLÈTIC BALEARS I SABADELL, TRAJECTÒRIES PARAL•LELES

21 septiembre 2016 | Por lorenzo | Categoria:

sabadellTrajectòries molt paregudes les que viuen Atlètic Balears i C.E. Sabadell en el començament de l’actual Lliga de Segona B (Grup III). Ambdós equips, que s’enfrontaran dissabte a Son alferit (18.00 hores) en el partit corresponent a la sisena jornada, estan separats per només un punt (8 tenen els ‘balearicos’ i 7 els arlequinats).

Mentre que l’equip de Christian Ziege ha guanyat dos partits, n’ha empatat uns altres dos i arriba enrabiat després de perdre (2-1) el cap de setmana passat contra el F.C. Barcelona B en el Mini Estadi, el grup de José Solivelles també ha guanyat dos partits, n’ha empatat un (el del passat cap de setmana a La Nova Creu Alta contra l’Alcoià) i n’ha perdut dos.

L’equip que guanyi aquest fi de setmana seguirà ‘molt viu’ en la lluita per a pressionar el líder, Barça B (12 punts) i asl seus actuals perseguidors, València, Cornellà i Ebro (11 punts). Un hipotètic empat, per allò de ser visitant, beneficiaria el Sabadell, però l’Atlètic Balears no està disposat a cedir ni una mica… L’equip que perdi, podria, també, perdre el tren…

web At.Balears

Comentarios cerrados