El parc de la Mar acollirà aquest cap de setmana la FIT SALUT PALMA 2016, la Fira del Fitnes, la Salut i l’Esport

20 septiembre 2016 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

presentacio-fitsalutJosé Hila: “La Fit Salut respon a una aposta per la salut vinculada a l’esport i és una eina per a promoure i apropar  els hàbits saludables entre els ciutadans”

 

És un esdeveniment gratuït i obert a tota la ciutadania amb un ampli ventall d’activitats esportives, tallers i exhibicions  

 Palma, 20 de setembre de 2016. – El batle de Palma, José Hila, i la regidora d’Educació i Esports, Susanna Moll, han presentat avui de matí la FIT SALUT PALMA 2016, la Fira del Fitnes, la Salut i l’Esport, que tindrà lloc al parc de la Mar els dies 24 i 25 de setembre de 10.30 a 14.30 i de 16.30 a 20.30 hores.

A l’acte hi han assistit el director general d’Esports, Sergio Rodríguez, el director de l’Institut Balear de la Joventut del Govern de les Illes Balears, Joan Ferrà, la directora insular d’Esports del Consell de Mallorca, Margalida Portells,  i representants dels patrocinadors i col·laboradors d’aquesta fira.

La FIT-Salut Palma 2016 és un esdeveniment gratuït i obert a la ciutadania, amb un programa ampli i variat, dirigit a tots els ciutadans, independentment de la seva edat, la capacitat o la condició física, amb el principal objectiu de promoure l’activitat física a tothom. En aquest sentit, José Hila ha destacat que “la Fit Salut respon a una aposta per la salut vinculada a l’esport i és una eina per a promoure i apropar l’activitat física, el fitnes i els hàbits saludables entre els ciutadans”

Els assistents podran conèixer i practicar diverses activitats noves i d’altres de ja conegudes i consolidades, que els centres de fitnes i altres entitats i empreses que col·laboren en la seva organització oferiran a les persones que vulguin participar en aquest gran esdeveniment, organitzat per l’Institut Municipal de l’Esport (IME) de l’Ajuntament de Palma.

En resposta al nostre objectiu d’eficiència en la despesa municipal i d’eficàcia en l’organització, enguany s’han unificat les dos grans fites esportives d’anys anteriors: la Fira de l’Esport i la Fit-Salut, en un únic i gran esdeveniment, mantenint els seus continguts bàsics i treballant per a aconseguir que aquesta sigui la Fira del Fitnes, la Salut i l’Esport més important de les Illes Balears, i una fira de referència a nivell nacional. Aquest gran esdeveniment esportiu integrarà en un nou concepte esport, salut i fitnes a un espai més ampli que altres edicions, per a acollir més activitats i més capacitat d’afluència de públic.

La Fira contempla de manera especial tres esdeveniments solidaris dins la seva programació:

  • El dissabte vespre, de 20 a 24 h., tindrà lloc el zumbathon solidari Màxima sportdance session, on es recolliran aliments en  benefici de l’àrea d’inclusió social de Creu Roja. Aquest esdeveniment extraordinari comptarà amb les actuacions de Joan de Son Rapinya, Isaac León, Melquiades, Martta, Juan Real i instructors de zumba certificats de l’illa.
  • El diumenge de 10 a 13.30 h tindrà lloc a la zona de s’Escollera la Cursa “Quilòmetres solidaris contra la Fibrosi Quística” organitzat per la Fundació Respiralia.
  • La Marxa solidària Nordic Walking Creu Roja, que tindrà lloc 18 a 20 h amb dues propostes: una ruta de 750 metres i un altre de 4 Km. Es pot participar amb bastons o sense. Els participants poden fer aportacions voluntàries o material escolar a benefici de Creu Roja.

La Fit Salut 2016 comptarà també, d’entre altres novetats, amb una passarel·la flotant de 36 metres que comunicarà ambdós costats del parc, una zona foodtrucks amb caravanes de menjar i beguda variada sota l’agradable palmerar del parc.

D’altra banda, una gran festa infantil es durà a terme el diumenge de 18 a 20.30 h, i està previst el I OPEN Halterofília, que tindrà lloc el dissabte de 16.30 a 20.30 h. Finalment, i si el vent ho permet, enguany comptarem amb el vol captiu de globus aerostàtic el dissabte 24 de 19 a 20.30 h.

Tota la proposta d’activitats que integra el programa de FIT-Salut Palma 2016 és possible gràcies a la participació i el suport de totes les entitats patrocinadores, col·laboradors, centres de fitnes, empreses del sector de la salut, associacions, clubs, federacions, voluntariat esportiu de Palma i treballadors que participen aquest cap de setmana a la fira.

 

Premsa Ajuntament de Palma

 

Comentarios cerrados