Segunda-B ; Barça B 2 – At. Balears 1 , Massa càstig

18 septiembre 2016 | Por lorenzo | Categoria: Fútbol Regional

at-balearsPrimera derrota de la temporada de l’Atletic Balears. Una derrota que hagués pogut ben ser un empat. I es que, amb el marcador en empat a 1, Rubén Jurado va poder fer l’1-2 però a l’hora de definir no va poder superar el porter local Suárez…  A la següent acció, el Barça B va fer el gol de la victòria. La dita assegura que “el que perdona, paga…”

La primera meitat es va desenvolupar, principalment, a la zona del mig camp. I es que els dos equips, amb les defenses molt avançades no donaren opcions al rival a aprofundir ni a arribar a prop de les respectives porteries contràries.

L’Atlètic Balears va demostrar ser un equip solvent. No va tenir cap tipus de por escènica. Ni mica. Ziege va optar per alinear el mateix onze que el passat cap de setmana a excepció de Carl, que va substituir Aulestia. La resta, tot igual. Ordre defensiu, lluita sense treva al mig camp i arribades puntuals a l’àrea rival. Llàstima que un cop de cap de David Prieto, al tram inicial de partit, sortís fora per poc després d’un córner. De la seva part, el Barça de Gerard López, es va veure del tot frenat per un equip –el ‘balearico’ que causar una gran impressió.

Al descans, Ziege substituí  Joan Vich, que havia vist una targeta groga a la primera meitat, i donà entrada Marcel. Lateral dret per lateral dret. El sistema, el mateix. Una acció de mala sort va provocar l’auto-gol de David Prieto (1-0), però l’Atlètic Balears es va refer i va empatar amb un extraordinari gol de Xisco.

El tram final va ser una bogeria. La pilota va anar d’una àrea a l’altre i així, mentre que Jurado va tenir l’1-2 però va enviar la pilota al cos del porter blaugrana i no va transformar en gol l’acció més clara de l’horabaixa, el Barça B va definir amb un gol de cap de Tarín.

Massa càstig per un Atlètic Balears que en cap cas va ser inferior a un Barça B jove però controlat en tot moment pels ‘balearicos’.

2 FC BARCELONA B: Suárez, Palencia, Moisés, Sarsanedas, Tarín, Martínez, Jeremy, Kaptoum, Rafa Mújica, Perea i Aleñá.

1 AT. BALEARS: Carl, Joan Vich, Vallori, Manu, David Prieto, David Sánchez, Sico, Kike, Malik, Fullana y Rubén Jurado.

ÁRBITRE: Sergio Usón Rosel (Comitè d’Aragó. Targetes grogues a Jeremy (min. 23); Joan Vich (min.33), Manu (min.38), Suárez (minut 90), Xisco (minut 80), Tete (minut 73)

GOLS:

1-0 Minut  71 David Prieto en pròpia porteria, després d’una jugada de Rafa Mújica

1-1 Minut  75. Xisco, de xut creuat.

2-1  Minut 84. Tarín, de cap.

INCIDÈNCIES: Mini Estadi de Barcelona. Cinquena jornada de la Lliga de Segona Divisió B. El President de l’Atlètic Balears, Ingo Volckmann, va presenciar el partit des de la llotja.