Vuit arquers del CTEIB assistiran a la primera concentraci贸 del Programa Nacional de Tecnificaci贸 Esportiva

15 septiembre 2016 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo
esportsLa Reial Federaci贸 Espanyola de tir amb arc (RFETA) ha convocat 8 dels arquers de Balears per participar en les primeres concentracions del Programa Nacional de Tecnificaci贸 Esportiva (PNTD). Tots aquests arquers pertanyen al programa de tecnificaci贸 Balear de tir amb arc.
La Federaci贸 Espanyola, amb la intenci贸 de potenciar la formaci贸 dels arquers m茅s destacats a nivell nacional i de preparar el proper cicle ol铆mpic, d贸na inici a un nou projecte de tecnificaci贸 nacional que es posa en marxa aquest cap de setmana.
La primera actuaci贸 a realitzar per part de la RFETA ser脿 una concentraci贸 amb els 20 esportistes de categoria Cadet m茅s destacats a nivell nacional, al costat dels seus entrenadors. Aquesta concentraci贸 se celebrar脿 durant els dies 16, 17 i 18 de setembre a Madrid, al Centre d’Alt Rendiment (CAR), i entre els seleccionats hi ha els seg眉ents esportistes de les Balears:
– Sara Beatriz Diez Bullo (Eivissa, Club Es Cubells)
– Denis Catalin Cristea (Eivissa, Club S鈥橝rc)
– Pablo Orozco M茅ndez (Eivissa, Club S鈥橝rc)
– Adri脿 Prats Torres (Eivissa, Club S鈥檃rc)
Aquests esportistes aniran acompanyats dels entrenadors Jos茅 Ra煤l Riera Mari (Entrenador del programa de Tecnificaci贸) i Vicent Ribas Garc铆a (Preparador f铆sic del programa de Tecnificaci贸).
I el seg眉ent cap de setmana, del 23 al 25 de setembre, es realitzar脿 tamb茅 al CAR de Madrid una altra concentraci贸 amb els millors 20 arquers a nivell nacional de la categoria menor de 14 anys, entre els quals hi ha els seg眉ents esportistes de les Balears:
– Cora Manzano Ferrer (Eivissa, Club Es Cubells)
– Natalia Garc铆a Gil (Eivissa, Club Es Cubells)
– Nat脿lia Izquierdo Llad贸 (Mallorca, Club Arc Tramuntana)
– Bora G枚ker Sola (Eivissa, Club S’Arc)
Aquests altres 4 esportistes aniran acompanyats pels t猫cnics Manuel Vicente G贸mez (Entrenador del programa de Tecnificaci贸 Balear) i Magali Foulon Ghoy (Entrenadora del programa de Seguiment d’Eivissa).
Aquests esportistes han estat seleccionats pels t猫cnics de la RFETA tenint en compte els resultats obtinguts en la lliga Nacional i ctes. d’Espanya de la seva categoria durant la temporada 2015-2016.

Comentarios cerrados