CCE.Sant lluis ; FUTBOL BASE – Al cole i …. a FUTBOL!!

12 septiembre 2016 | Por lorenzo | Categoria: FĂștbol Base, FĂștbol Regional

p130066212 de Setembre, comença el nou curs escolar i 
. la nova temporada futbolĂ­stica. Encara que diversos equips del futbol base ja van tenir la seva primera presa de contacte la passada setmana en una suau sessiĂł d’entrenament, avui Ă©s el dia indicat perquĂš arrenqui la nova temporada de l’Escola de futbol del CCE Sant LluĂ­s. Un total de 180 jugadors entre Infantils, Alevins, Benjamins, Prebenjamins i iniciaciĂł començar a participar en unes sessions d’entrenament que es prolongaran durant tota la temporada.

Al llarg de les sessions, els entrenadors de la nostra Entitat es centraran en transmetre i practicar amb els jugadors la interpretaciĂł del joc i el desenvolupament de la seva tĂšcnica individual. TambĂ© prestaran especial atenciĂł a aspectes formatius com l’atenciĂł, l’esforç, el companyerisme i el respecte.

L’Escola de Futbol, com cada any vol convertir el futbol base en un dels pilars del Club i ampliar la seva col·laboraciĂł amb les escoles de la zona convinguts. A l’Escola, cada cap de setmana els tĂšcnics blaus treballen per reforçar l’aprenentatge dels fonaments del futbol i contribuir en la formaciĂł personal i en la creaciĂł d’hĂ bits sans i esportius dels jugadors, aixĂ­ com a participar en les diferents competicions que organitza la FederaciĂł de Futbol de les Illes Balears a travĂ©s de la Junta Insular de Menorca.

La major part de les sessions d’entrenament de l’Escola es duran a terme a les instal·lacions del Camp Municipal de Ses Canaletes, perĂČ, i de la mateixa manera que anys anteriors, les instal·lacions de l’Annex i el Poliesportiu acolliran entrenaments dels joves jugadors.

Amb algunes cares noves, tant en el cos tĂšcnic de cada plantilla, com en diferents jugadors que s’han afegit als nostres equips, la il·lusiĂł per retrobar-se amb els seus companys, les botes noves i diferent material a estrenar, els futurs futbolistes del CCE Sant LluĂ­s , es posen avui en marxa a partir de les 16:00 hores.

Les inscripcions continuen obertes, a traves del telĂšfon 617982774, o bĂ© al mateix recinte del Municipal de Ses Canaletes a partir d’aquesta mateixa tarda.

Premsa CCE.Sant lluis

olaizola

Comentarios cerrados