Presentada la 37a VOLTA NOCTURNA INTERNACIONAL A MALLORCA AMB MOTO

7 septiembre 2016 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

presentaci贸 volta nocturnaAquest esdeveniment acollir脿 m茅s de tres mil participants de diferents Comunitats Aut貌nomes

Palma, 7 de setembre de 2016. Avui mat铆 ha tingut lloc a la pla莽a de Cort de Palma la presentaci贸 de la 37a VOLTA NOCTURNA INTERNACIONAL A MALLORCA AMB MOTO, que es dur脿 a terme aquest dissabte 10 de setembre, amb sortida des de les Avingudes. L鈥橧nstitut Municipal de l鈥橢sport col路labora en aquest esdeveniment esportiu.

 

A l鈥檃cte, hi han assistit el batle de Palma, Jos茅 Hila; la regidora d鈥橢ducaci贸 i Esports de l鈥橝juntament de Palma, Susanna Moll; el president de en funcions de la Federaci贸 Balear de Motociclisme, Pedro Mas; l鈥檈ntrenador de pilots i pare de Jorge Lorenzo, Chicho Lorenzo; el president de 陆 Milla Sportclub, Pep J. Quetglas, i representants dels patrocinadors i els col路laboradors de l鈥檈sdeveniment.

 

Aquesta volta, que enguany celebra la seva 37a edici贸, repetir脿 l鈥檌tinerari de l鈥檃ny passat i congregar脿 uns 3000 participants amb motos de totes les 猫poques, marques i models, segons dades de l鈥檕rganitzaci贸. 聽La concentraci贸 agrupa, any rere any, col路lectius molt heterogenis d鈥檈dats compreses entre els 16 i 80 anys i procedents de diferents聽 Comunitats Aut貌nomes.

 

Comentarios cerrados