El Real Mallorca y Projecte Home de la mĂ 

2 septiembre 2016 | Por lorenzo | Categoria: Real Mallorca

662x372a_02132908img_2732El conseller Delegat del Real Mallorca, Maheta Molango i la Directora de la FundaciĂł Reial Mallorca, Aurora Sampol han visitat les instal·lacions de Projecte Home Balears a Palma. El seu president, Tomeu CatalĂ  n’ha estat l’amfitriĂł i ha mostrat i explicat tots els racons i detalls d’un edifici renovat ple d’experiĂšncies i histĂČries de superaciĂł. CatalĂ , un referent d’humanitat a les illes, ha compartit amb Molango i Sampol la manera de fer de l’equip que forma Projecte Home amb la missiĂł d’atendre les persones amb problemes d’addiccions, afavorint el seu desenvolupament personal i la seva adequada integraciĂł en la societat, i desenvolupar accions preventives de les mateixes.

Durant la visita, algun dels participants d’algun dels programes que s’ofereixen ha volgut donar a conĂšixer la seva situaciĂł als representants del club que han quedat contents de veure com un dels joves lluia, casualment, una camiseta del Mallorca.

Poder fer camĂ­ plegats Ă©s una de les grans il·lusions de la FundaciĂł Reial Mallorca per aquesta temporada. Des de la part mĂ©s solidĂ ria del club es continua treballant amb entusiasme perquĂš el l’entitat pugui cooperar, en aquest cas, amb els projectes de Projecte Home, com de tantes altres iniciatives. És per aixĂČ, i com un gest d’admiraciĂł, que dimecres al partit de Copa del Rei, el Mallorca lluirĂ  el nom de Projecte Home a la part frontal de la camiseta de joc.

RCDM

Comentarios cerrados