CC.E Sant Lluis Roda la pilota per el Juvenil i el cadet

23 agosto 2016 | Por lorenzo | Categoria: FĂștbol Regional

Logo-CCE-Sant-LluĂ­s-portada-300x100Els equips Juvenil i Cadet començaren a rodar aquest dilluns 22 d’Agost, sent els dos primers equips del futbol base en començar la pretemporada. DesprĂ©s de les vacances estivals, Elias Noval al Juvenil i Jose Angel Moyano al Cadet tornaven a reunir el seu grup amb un total de 23 jugadors per equip, comptant amb fins a quatre noves altes per plantilla, exceptuant els que s’incorporen de la categorĂ­a inferior .

Cares d’alegria, motivació i molta calor tampoc faltaria a la primera sessió de preparació realitzada a Ses Canaletes amb les vistes posades en l’inici de la competició de Copa en les dues categories, que estan pendents del sorteig del calendari previst per a aquest mateix dimarts a la seu de la Junta Insular de Menorca.

La posada a punt fĂ­sica que es realitzarĂ  durant les prĂČximes setmanes s’intercalarĂ  amb diversos partits amistosos de preparaciĂł, el primer d’ells, el corresponent al Trofeu de Festes de Sant Lluiset en el cas del Juvenil, que el s’enfrontarĂ  al CE Alaior el dimecres 31 d’agost a les 20:30 hores en el feu lluisser.

Premsa CC.E. Sant Lluis

Comentarios cerrados