Miquel Bestard es reuneix amb els Clubs de Menorca

21 agosto 2016 | Por lorenzo | Categoria: FĂștbol Regional

image-25-1024x768-300x200l president de la FFIB, Miquel Bestard, a visitat aquest divendres la seu de la JIM per reunir-se amb tots els Clubs de Menorca per informar personalment de l’actualitat federativa per a la temporada 2016/2017.

En el transcurs d’aquesta reuniĂł, el recent reelegit president, comentar als presents les novetats pel que fa a les actes dels partits i les cĂČpies que els clubs han de disposar per millorar any rere any el funcionament del futbol balear.

Les novetats, pel que fa a les categories de formaciĂł, a estat un altre dels punts tractats, sent les principals el canvi de la categoria AlevĂ­ que enguany es disputarĂ  en format futbol 8 en substituciĂł del fins ara futbol 7, com va aprovar la ComisiĂł Delegada de la FFIB a la reuniĂł anterior a la Asamblea del pasat mes de Juliol. La inclusiĂł de la targeta blanca , el tancament de marcador amb deu gols de diferĂšncia en categories AlevĂ­ i BenjamĂ­, van ser tambĂ© tractats durant l’hora i mitja que va durar la reuniĂł.

Un altre dels temes exposats pel Sr. Bestard va ser el les Escoletes de Futbol, que cada any témés acceptació en totes les entitats dependents de la FFIB.

Es tancar la reunió amb l lliurament de material sanitari per a tots els clubs per complementar els desfibril·ladors amb quÚ compten tots els camps de futbol de Menorca.

CCE Sant LluĂ­s

Comentarios cerrados