At Balears 4 – Alcúdia 0

11 agosto 2016 | Por lorenzo | Categoria: Fútbol de 2B

at-baleares-300x199Partit amistós de pre temporada jugat al camp de Son Malferit.

El penúltim partit de pre temporada de l’Atlètic Balears (el darrer será aquest diumenge contra el Constància d’Inca al trofeu Nicolás Brondo) acabá en victoria blanc i blava.

Tot i que l’Alcùdia de Pep Barceló es va mostrar com un equip fort físicament, l’encert de cara a la portería dels homes de Ziege va definir l’encontre.

Malgrat la diferència al marcador, els dos equips oferiren bones sensacions.

4 AT. BALEARS: Aulestia, Vich, Michael, Manu, Malik, Vicenzo, Kike, Marcel, Simon, Cristeto y Riad. També jugaren Jurado, Vallori, Esteban,  Chando.

0 ALCÙDIA: Colom, Mikel, Rubén, Vicenç, Rosselló, Marc, Gálvez, César, Sergi Perelló, Mairata y Romerito. També jugaren Maties, Cristian, Esteban, Moreno, Xisco i Sanz.

ÁRBITRE: Ripoll Solano, amb García Ferrer y Carballal Vales en les bandes. (Comité balear). Sense targetes.

GOLS: 1-0, minut 20, Simon. 2-0, minut 39, Manu, de penal. 3-0, minut 63, Simon. 4-0, minut 66, Chando.