Bestard va presidir la primera reunió de Tercera Divisió per informar sobre la temporada que comença

9 agosto 2016 | Por lorenzo | Categoria: FFIB

CapturaEra la primera reunió dels clubs de Tercera Divisió en aquesta temporada 2016-2017 i el primer tema a tractar era el de les subvencions en els desplaçaments interilles.
Se va informar que durant el primer mes de competició es podrà viatjar acollint-se al pressupost ja aprovat, i que, el mes de setembre, el Govern Balear adjudicarà per concurs els viatges corresponents a la resta de la temporada.

ENTRADES A 10 €

Se va decidir que els preus de les entrades serien unificats a 10 €, i que cada club informaria dels dos partits més importants, que se cobrarien a 15 €.
També se va acordar facilitar 27 invitacions a l’equip rival.

TORNEIG AMISTOSOS

Sobre els partits amistosos de tornejos festius, se procuarà que els equips que venguin d’una altra federació tenguin les autoritzacions corresponents, i que, si vénen de l’estranger, tenguin una assegurança vigent. Els arbitratges reduïran un 50% el seu cost.

PROJECTE FEDERATIU

El president Miquel Bestard va informar als clubs del projecte que té la FFIB de fer responsables als propis federats de la quota de mutualitat i fitxa, per evitar problemes financers als clubs a principis de cada temporada. Els representants dels clubs mostraren al seu acord.
Bestard també va explicar que el projecte inclou la creació d’un «Portal del Federat», una pàgina web a la qual cada jugador podrà tenir accès per fer les seves gestions i conèixer la seva situació esportiva.

FFIB

Comentarios cerrados