Presentat el XII Torneig de Sant Roc

5 agosto 2016 | Por lorenzo | Categoria: Horarios y resultados

TORNEIG-SANT-ROC-2016-1024x768-292x300Ha estat presentada la dotzena ediciĂł del Torneig de Futbol Sant Roc, que comptarĂ  amb la participaciĂł del Cardassar de Preferent, l’Inter Manacor de I Regional, el Vilafranca de II Regional, a mĂ©s de l’Alqueria de II Regional, equip amfitriĂł, i que tendrĂ  com a escenari el camp de Sa Teulerade s’Alqueria Blanca els dies 13 i 15 d’agost.

Cardassar i Vilafranca disputaran la primera semifinal el dissabte 13 d’agost a les 17:45 hores, mentre que l’Alqueria i l’Inter Manacor jugaran l’altra semifinal el mateix dissabte 13 d’agost a partir de les 20 hores.

La jornada de cloenda tendrà lloc el dilluns15 d’agost, amb la disputa del partit pel tercer i quart lloc a les 17:45 hores entre els equips perdedors de les dues semifinals, i a partir de les 20 hores la final entre els dos equips guanyadors de les dues semifinals, de la qual sortirà el guanyador d’aquesta edició XII del torneig. Manacor, doble campió, Ferriolense, Santanyí, aquest per quatre vegades, a part de l’Atl. Balears, Serverense, Felanitx i Alqueria, campió el 2015, han alçat fins el dia d’avui el trofeu del Torneig de Sant Roc.

RJ para FĂștbol Balear.

informa sportsdecanostra

Comentarios cerrados