Conversa amb Antonio Rubio Abril, nou entrenador de l’Escolar

5 agosto 2016 | Por lorenzo | Categoria: FĂștbol Regional

Antonio%20RubioEl passat dia 25 van començar els entrenaments de l’Escolar de Primera Regional de cara a la temporada 2016-2017, amb el nou entrenador al capdavant.

El cos tĂšcnic estĂ  format per Antonio Rubio (34 anys), entrenador; Kiko Macarro, segon entrenador; Miquel Bordoy, delegat i Fernando MartĂ­nez, preparador fĂ­sic, que seran els encarregats de conduir al primer equip de Capdepera.

Per conĂšixer el nou tĂšcnic de l’Escolar, dialogĂ rem amb ell. La seva famĂ­lia, que viu a Cala Millor, la conformen Soledad, la seva esposa, Melena, de 4 anys i Clara de 2 anys, les seves filles. Treballa d’administratiu en una companyia hotelera del seu poble, Ă©s un estudiĂłs del futbol i posseeix el tĂ­tol d’entrenador nacional.

Com a jugador, va començar en el Badia, infantil, cadet i juvenil, i acabĂ  jugant amb el primer equip de Son Servera, on va coincidir amb el gabellĂ­ Kiko Macarro, i on pujĂ  de Primera Regional a Preferent. Amb 19 anys, sent jugador de Serverense, se li va oferir l’oportunitat d’entrenar un equip benjamĂ­ i es va adonar que aquesta activitat li agradava, de manera que les quatre temporades segĂŒents va continuar entrenant del mateix equip alevĂ­ mentre continuava jugant amb el Serverense. Tot seguit, va entrenar dues temporades l’equip amateur (filial del Serverense), per desprĂ©s donar el salt a l’equip de Preferent. Va estar aturat dos anys que aprofitĂ  per a treure’s el tĂ­tol nacional. EntrenĂ  una temporada un equip infantil del Manacor, on va coincidir amb Palmer, jugador de Capdepera. DesprĂ©s el Serverense li oferĂ­ un projecte de coordinaciĂł i entrenar un equip juvenil, perĂČ a mitja temporada la directiva va trobar no necessari el treball de coordinador. L’Ășltim equip que entrenĂ  a Son Servera va ser l’equip juvenil a DivisiĂł d’Honor. Finalment, passĂ  a entrenar el Cala Millor, equip que pujĂ  de Segona a Primera Regional.

Ara havia pensat agafar-se un any sabĂ tic, perĂČ va rebre una convidada de Toni Fajardo, president de l’Escolar, per mitjĂ  del preparador fĂ­sic Fernando MartĂ­nez, amb el qual havia coincidit en el Serverense. La proposta li va semblar interessant i acceptĂ  el repte d’entrenar l’Escolar.

-– Quants d’entrenaments feis, a la setmana?

-– En pretemporada, quatre i un partit.

-– Per quù els entrenaments a les deu de la nit?

-– Hem fet un pla de treball de tots els jugadors i Ă©s l’hora en quĂš mĂ©s jugadors podem reunir.

-– I quù passa amb els jugadors que no poden entrenar a aquesta hora?

-– Al jugador que no pot venir a entrenar, pel seu treball de temporada, li preparam un pla de treball perquù entreni pel seu compte, de manera que en incorporar-se al grup no es trobi endarrerit.

-– El jugador que no s’entrena amb el grup tĂ© les mateixes possibilitats de ser alineat que els que sĂ­ que entrenen en grup?

-– És un tema molt complicat, nosaltres valoram l’esforç que fa el jugador pel seu compte i tambĂ© apreciam en un percentatge elevat l’entrenament presencial.

-– Amb quants jugadors comptes?

-– De moment sĂłn devers 16. N’hi ha molts que s’han oferit per a entrenar. Ja veurem si n’afegim algun mĂ©s.

-– QuĂš t’ha demanat, la directiva?

-– L’objectiu Ă©s mirar de millorar els resultats de la temporada passada, en quĂš es va estar a punt de descendir,

-– Vols afegir alguna cosa?

-– SĂłc nou en aquest club i Ă©s important escoltar la gent. Els resultats vendran amb el treball de tots.

CAPVERMELL.ORG

Comentarios cerrados