PB Els Tamarells. Subcampions a Llubí, aquest dissabte a Santanyí

27 julio 2016 | Por lorenzo | Categoria: Fútbol Regional

Entrega de trofeus 1 Entrega de trofeus Equip PB Els TamarellsLa PB Els Tamarells aconseguia el subcampionat en el Torneig Interpenyes de Llubí, que jugaren els campions de les quatre edicions anteriors: PB Peguera, PB Maria de la Salut, l’amfitriona PB Llubí i la PB Els Tamarells. L’equip dirigit per Joan Mas,   va guanyar 5-0 a la PB Peguera (Tomeu Galmés, Joan Marc Riera, Andreu Julià, Raúl Pareja, Jaume Vidal), 5-0 a la PB Maria de la Salut (Toni Bonet,2, Tomeu Galmés, Jaume Vidal,2), i va perdre davant la PB Llubí 1-0 en una acció desafortunada de gol en pròpia porta, que va evitar que l’equip dirigit de la PB Els Tamarells es proclamàs campió del Torneig.

   Amb Joan Mas com a tècnic, ajudat pels directius Pep González, Marc Lladonet, David Garrido, Joan Manuel Barceló i Miquel Vadell, la PB Els Tamarells va formar amb Silvestre Garcias, Tomeu Estelrich, Joan Riera, Raúl Pareja, Tomeu Covas, Miquel Vila, Tomeu Galmés, Joan Marc Riera Jaume Vidal, Andreu Julià i Toni Bonet.

    El punt i final fou l’entrega de trofeus, amb un convidat de luxe, l’ex jugador internacional del Barça, Mallorca i Sevilla, Joan Estella.

 

TORNEIG SANT JAUME A SANTANYÍ

  Aquest dissabte a les 19’30 hores en el Camp Municipal d’Esports de Santanyí la PB Els Tamarells jugarà el Trofeu Festes de Sant Jaume davant l’equip de futbol-7 empreses Can Piquer.

                                                                   La Junta Directiva

Comentarios cerrados