L’IME repara per complet la pista esportiva de Son Gibert

26 julio 2016 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

20160726 Pista Son Gibert renovada IMG-20160721-WA0015_resizedL’Institut Municipal de l’Esport (IME) de l’Ajuntament de Palma ha duit a terme la reparaciĂł de la pista esportiva gran de Son Gibert. La tinenta de batlia d’EducaciĂł i Esports, Susanna Moll, ha assegurat que des de l’IME “a poc a poc donam resposta a les peticions de millora de les infraestructures esportives de la nostra ciutat, prioritzant les mĂ©s urgents. L’objectiu Ă©s que a final de mandat puguem comptar amb unes millors instal·lacions esportives a totes les barriades”.

 

Les tasques han consistit en la retirada de tota la moqueta vella i espenyada, aixĂ­ com la sĂ­lice que la llastava. Per a dur a terme aquesta feina, els operaris han hagut de dur equips de protecciĂł individual, adients per a protegir-se de la pols de sĂ­lice durant la retirada i maneig de la moqueta.

 

TambĂ© s’ha fet una neteja a fons del paviment, on a continuaciĂł s’han repintat les lĂ­nies corresponents a la pista de futbol sala.

 

A les porteries, s’han retirat les xarxes, que es trobaven en mal estat, i s’han substituĂŻt per unes estructures metĂ l·liques en forma de graella, que les brigades de l’IME hi han confeccionat especĂ­ficament.

 

En aquest projecte de renovació hi ha participat personal de brigades de manteniment i obres de l’IME, de PalmaActiva, i d’EMAYA.

 

Gabinet de ComunicaciĂł
Ajuntament de Palma

Comentarios cerrados