29 joves participen al torneig Futbestiu per a joves de s’Arenal

22 julio 2016 | Por lorenzo | Categoria: Fútbol Regional

Futbestiu1.jpg Futbestiu2.jpgLa final del torneig,que es dirigia a joves d’entre 14 i 18 anys, es va celebrar ahir a les pistes del Gèminis

Les pistes del Gèminis acolliren ahir horabaixa la final del torneig del futbet Futbestiu, organitzat de forma conjunta per les àrees de Benestar Social dels Ajuntaments de Palma i Llucmajor. En total hi participaren 29 joves d’entre 14 i 18 anys. L’activitat també ha rebut el suport d’altres àrees com ara bé el Districte Platja de Palma i Pla de Sant Jordi, la regidoria d’Esports de Llucmajor i La Caixa.

 

La iniciativa va sorgir arran d’una de les demandes més constants dels joves de la zona: la de poder realitzar activitats lúdiques de caire esportiu, sobretot de cara a les vacances d’estiu. És per això que els Serveis Socials de Palma i Llucmajor, a través del Districte Platja de Palma i del regidor d’Atenció Ciutadana de s’Arenal de Llucmajor, s’han coordinat per donar sortida a les seves necessitats.

 

Els assistents tingueren com a obsequi una camiseta de record així com entrades a teatres municipals de Palma, abonaments de l’EMT i entrades per a Aqualand de s’Arenal de Llucmajor. L’esdeveniment ha rebut el suport de Caixa Proinfància, Espiral i Aqualand.

 

A la final hi assistiren per part de l’Ajuntament de Palma la regidora de Benestar i Drets Socials, Mercè Borràs, i el regidor del Districte Platja de Palma i Pla de Sant Jordi, Llorenç Carrió. Per part de Llucmajor, hi va anar la regidora de Benestar, Maria Antònia Gil. Borràs va destacar “la importància de practicar l’esport com a element vertebrador i de cohesió social”. Per la seva banda, Carrió va remarcar la necessitat “d’engrescar a la població perquè la seva participació sigui el punt de partida d’un barri que necessita un impuls cap el canvi”.

 

Cal destacar la importància d’aquesta coordinació entre els dos municipis, amb la intenció de trencar la barrera que encara representa el torrent dels Jueus, ja que les necessitats de la població són les mateixes independentment del costat al qual pertanyen. No és la primera vegada que els dos ajuntaments emprenen accions conjuntament. El passat estiu els batles i regidors dels dos municipis ja es reuniren per marcar les línies de col·laboració necessàries per millorar la qualitat de vida dels ciutadans de s’Arenal.

 

Gabinet de Comunicació

Ajuntament de Palma

Telf: 971 22 59 76

Comentarios cerrados