Resultats dels arquers del programa de Tecnificació de tir amb arc al Campionat d’Espanya Cadet i -14 anys

19 julio 2016 | Por lorenzo | Categoria: Fútbol Regional
CapturaAquest cap de setmana els arquers del programa de Tecnificació de tir amb arc han participat al Campionat d’Espanya Cadet i -14 anys 2016, que a més era l’última tirada de la Lliga Nacional Cadet i Menor de 14 anys. Aquest campionat es va celebrar a Salamanca i aquests són els resultats dels esportistes:
– Denis Catalin Cristea (Cadet): 7è Classificat individual i MEDALLA DE BRONZE amb l’Equip Balear Cadet. A més 4º classificat de la Lliga Nacional Cadet 2016, i SUBCAMPIÓ D’ESPANYA de la lliga nacional per equips mixtes amb Balears (fent equip amb Sara Deu).
– Pablo Orozco Mendez (Cadet): 17º Classificat individual i MEDALLA DE BRONZE amb l’Equip Balear Cadet. A més 10e classificat de la Lliga Nacional Cadet 2016.
– Sara Beatriz Diez Bullo (Cadet): 5a classificada individual. A més 5ª classificada de la Lliga Nacional Cadet 2016 i SUBCAMPIONA D’ESPANYA de la lliga nacional per equips mixtes amb Balears (fent equip amb Denis Catalin).
– Adria Prats Torres (Cadet): 9è Classificat individual i MEDALLA DE BRONZE amb l’Equip Balear Cadet. A més 12º classificat de la Lliga Nacional Cadet 2016.
Aquests esportistes van ser acompanyats de l’entrenador Jose Raúl Riera Marí i Manuel Vicente Gomez.
Indicar també que a més d’aquests esportistes, han participat altres esportistes de les Balears, aconseguint importants resultats, entre els més destacats:
– Bora Goker Sola (menys de 14 anys): 5è Classificat individual i MEDALLA DE PLATA amb l’Equip Balear Menor de 14 anys. A més CAMPIÓ D’ESPANYA de la Lliga Nacional Menor de 14 anys 2016 i MEDALLA DE BRONZE de la lliga nacional per equips mixtes amb Balears (fent equip amb Natalia Garcia)
– Cora Manzano Ferrer (menys de 14 anys): SUBCAMPIONA D’ESPANYA individual i MEDALLA DE PLATA amb l’Equip Balear Menor de 14 anys. A més 6a classificada de la Lliga Nacional Menor de 14 anys 2016.
– Natalia Garcia Gil (menys de 14 anys): MEDALLA DE BRONZE individual i MEDALLA DE PLATA amb l’Equip Balear Menor de 14 anys. A més 10ª classificada de la Lliga Nacional Menor de 14 anys 2016 i MEDALLA DE BRONZE de la lliga nacional per equips mixtes amb Balears (fent equip amb Bora Goker)
– I en arc compost Cadet, l’equip de Belares va aconseguir la MEDALLA DE PLATA. Equip format per: Álvaro Velázquez, Carlos Marí i Sara Tur Torres.
Alguns d’aquests esportistes té moltes possibilitats d’entrar al Programa de Tecnificació Balear per a la temporada 2016-2017

Comentarios cerrados