Sports de ca Nostra

El Palau Municipal d’Esports Son Moix acull una nova edició del circuit World Padel Tour

presentació WPTSusanna Moll:Durant cinc dies Palma es convertirà en el centre d’atenció mundial del pàdel. Una oportunitat per a projectar la nostra ciutat a nivell mundial”

Avui matí ha tingut lloc al Palau Municipal d’Esports Son Moix la presentació del torneig de pàdel ESTRELLA DAMM PALMA DE MALLORCA OPEN, que es durà a terme del 22 al 26 de juny al Palau Municipal d’Esports Son Moix. L’Institut Municipal de l’Esport (IME) col·labora en aquest esdeveniment.

 

A l’acte hi han intervingut la tinenta de batle d’Educació i Esports de l’Ajuntament de Palma, Susanna Moll; el director d’Expansió Nacional de World Padel Tour, Luis Torres, i el president de la Federació Balear de Pàdel, Francisco Sanz. Hi han assistit també el director general d’Esports de l’Ajuntament de Palma, Sergio Rodríguez, la jugadora Carolina Navarro, el jugador Gaby Reca i representants dels patrocinadors i col·laboradors de l’esdeveniment.

 

Moll ha donat la benvinguda als participants del torneig i ha destacat que “durant cinc dies Palma es convertirà en el centre d’atenció mundial del pàdel. Una oportunitat per a projectar la nostra ciutat a nivell mundial”.

 

Aquesta competició, que forma part del circuit mundial de pàdel professional WORLD PADEL TOUR, comptarà amb la participació de 109 parelles, 72 masculines i 37 femenines.

Gabinet de Comunicació
Ajuntament de Palma

 

 

Los comentarios están cerrados.