120 parejas femeninas participarán en el III TORNEO SOLIDARIO SOLO MUJER

15 junio 2016 | Por lorenzo | Categoria: Fútbol Regional

presentació-Solo-DonaEl torneo de pàdel acogerá domingo un clínico infantil apadrinado por Willy Lahoz

Sergio Rodríguez: “queremos apoyar a este torneo solidario, que da visibilidad al deporte femenino y que mantiene la línea del programa PalmaDona que el IME desarrolló el mes de marzo con diferentes actas y acontecimientos deportivos”

Palma, 14 de junio de 2016.- Hoy mañana ha tenido lugar a las instalaciones de Palma Padel la presentación del III TORNEO SOLIDARIO SOLO MUJER de pàdel, a beneficio de la Fundación AEA y la Fundación Escribano, que se llevará a cabo los días 17, 18 y 19 de junio. El Instituto Municipal del Deporte (IME) colabora en este acontecimiento.

Al acto han intervenido el director general de Deportes del Ayuntamiento de Palma, Sergio Rodríguez; la directora insular de Deportes del Consejo de Mallorca, Margalida Portillos; el director general de Deportes y Juventud del Gobierno de las Islas Baleares, Carles Gonyalons; la presidenta de la Fundación AEA, Marta Andreu; el representante de la organización Paco Navarrete, y la madrina del acontecimiento, Sandra Hernández. han asistido también representantes de los patrocinadores y colaboradores del acontecimiento.

Rodríguez ha destacado que “queremos apoyar a este torneo solidario, que da visibilidad al deporte femenino y que mantiene la línea del programa PalmaDona que el IME desarrolló el mes de marzo con diferentes actas y acontecimientos deportivos”.

Este acontecimiento, que celebra su tercera edición consecutiva en Palma, acogerá 120 parejas que participarán en este torneo exclusivamente femenino. Sábado a las 20.30 h se llevará a cabo una exhibición de cuatro jugadoras profesionales del World Padel Tour, Sandra Hernández, Ana Catarina Nogueira, Marta Ortega y Alba Galán.

Dentro de su programación, el torneo acogerá un clínico infantil gratuito apadrinado por el internacional Willy Lahoz, que tendrá lugar a las instalaciones de Palma Padel domingo maté donde participarán unos 120 niños.

Navarrete ha agradecido la colaboración desinteresada de todos los jugadores profesionales que participan en el torneo para apoyar a la causa solidaria del proyecto de la Fundación AEA.

 

 

120 parelles femenines participaran en el III TORNEIG SOLIDARI SOLO DONA

El torneig de pàdel acollirà diumenge un clínic infantil apadrinat per Willy Lahoz

Sergio Rodríguez: “volem donar suport a aquest torneig solidari, que dóna visibilitat a l’esport femení i que manté la línia del programa PalmaDona que l’IME va desenvolupar el mes de març amb diferents actes i esdeveniments esportius”

Palma, 14 de juny de 2016.- Avui matí ha tingut lloc a les instal·lacions de Palma Padel la presentació del III TORNEIG SOLIDARI SOLO DONA de pàdel, a benefici de la Fundació AEA i la Fundació Escribano, que es durà a terme els dies 17, 18 i 19 de juny. L’Institut Municipal de l’Esport (IME) col·labora en aquest esdeveniment.

A l’acte hi han intervingut el director general d’Esports de l’Ajuntament de Palma, Sergio Rodríguez; la directora insular d’Esports del Consell de Mallorca, Margalida Portells; el director general d’Esports i Joventut del Govern de les Illes Balears, Carles Gonyalons; la presidenta de la Fundació AEA, Marta Andreu; el representant de l’organització Paco Navarrete, i la padrina de l’esdeveniment, Sandra Hernández. Hi han assistit també representants dels patrocinadors i col·laboradors de l’esdeveniment.

Rodríguez ha destacat que “volem donar suport a aquest torneig solidari, que dóna visibilitat a l’esport femení i que manté la línia del programa PalmaDona que l’IME va desenvolupar el mes de març amb diferents actes i esdeveniments esportius”.

Aquest esdeveniment, que celebra la seva tercera edició consecutiva a Palma, acollirà 120 parelles que participaran en aquest torneig exclusivament femení. Dissabte a les 20.30 h es durà a terme una exhibició de quatre jugadores professionals del World Padel Tour, Sandra Hernández, Ana Catarina Nogueira, Marta Ortega i Alba Galán.

Dins la seva programació, el torneig acollirà un clínic infantil gratuït apadrinat per l’internacional Willy Lahoz, que tindrà lloc a les instal·lacions de Palma Padel diumenge matí on participaran uns 120 infants.

Navarrete ha agraït la col·laboració desinteressada de tots els jugadors professionals que participen en el torneig per a donar suport a la causa solidària del projecte de la Fundació AEA.

Comentarios cerrados