Primeres banquetes de cantera del CC.EE.Sant Lluis amb entrenadors assignats

11 junio 2016 | Por lorenzo | Categoria: FĂștbol Regional

image-18Es comencen a perfilar e cos tecnic dels equips del planter per a la propera temporada 2016/2017 i una de les peces mĂ©s importants d’aquests equips Ă©s l’entrenador que serĂ  l’encarregat de prendre les regnes de la plantilla i fer millorar als seus jugadors tant a nivell individual com a nivell col·lectiu. Els tres primers equips amb entrenador assignat sĂłn els cadet i els dos infantils, tant el A com el B.

Per a l’equip Cadet, Jose Angel Moyano serĂ  l’encarregat de recollir el guant deixat per Miki Gomila que passa a l’equip Regional en un canvi de banquetes entre els dos tĂšcnics. Moyano, desprĂ©s de quatre anys en categoria Regional torna a prendre les regnes d’un equip de pedrera, com ja va fer en el desaparegut CF Sporting Mahones, on acaba amb un doblet de tĂ­tols, fent-se amb la competiciĂł de Lliga i Copa amb l’equip maones. En aquesta ocasiĂł, agafa un equip amb molt bona base, on prĂ cticament mitja plantilla Ă©s la que forma actualment l’equip i que s’ha proclamat recentment campions de Lliga 2ÂȘ Regional. Amb els jugadors nascuts el 2001 que han d’exercir de bons mariners, s’uneixen a ells els de primer any i nascuts el 2002 que s’han d’adaptar a la nova categoria i ajudar a portar a l’equip el mes lluny possible.

En categoria Infantil, per a l’equip A queda al capdavant, Miguel Ángel Coll “Krankel”, que una temporada mes seguirĂ  vinculat a la nostra Entitat, on ja ha realitzat gairebĂ© totes les funcions possibles, directiu, jugador i entrenador. En aquesta temporada, que aquesta a punt de finalitzar, el tĂšcnic ha estat el mĂ xim responsable de l’equip Infantil de 1r any pel que avança un esglaĂł per a la temporada 2016/2017 on s’intercanviarĂ  papers amb Beni FuxĂ , que, si s’escau passa de ser tĂšcnic l’equip de 1r any de jugadors provinents en la seva majoria de la categoria AlevĂ­.

FuxĂ , que desprĂ©s d’un parell de temporades de descans es va incorporar de nou en la 2015/2016 a la plantilla d’entrenadors, afronta la temporada amb el clar objectiu de començar a establir les bases d’una plantilla de 1r any que haurĂ  de adaptar-se als canvis que produeix el pas de Futbol 7 a Futbol 11 aixĂ­ com les noves dimensions del terreny de joc. Amb la paciĂšncia, dedicaciĂł i treball de FuxĂ , Ă©s el moment que aquests jugadors nascuts el 2004 donin un pas endavant i absorbeixen el major nombre de conceptes per passar un bon any i continuar amb la seva evoluciĂł com a futbolistes.

En les properes dates s’aniran perfilant els tùcnics per les altres categories per deixar l’organigrama tùcnic totalment complet en vistes a planificar el proper curs futbolístic.

Premsa CC.EE.Sant Lluis

Comentarios cerrados