CC.EE.Sant Lluis ; Bogeria blava a Ses Canaletes

6 junio 2016 | Por lorenzo | Categoria:

IMG_4183-300x200El Camp Municipal de Ses Canaletes va viure ahir a la tarda un partit de futbol diferent, nombrĂłs, ple de il·lusiĂł, caĂČtic al mateix temps, perĂČ el mĂ©s important de tot, des dels mĂ©s petits fins a l’equip Regional o van passar en gran.GALERIA DE FOTOS

Punt i final a una temporada que s’acaba i en la qual el CCE Sant LluĂ­s, amb la imatge vista ahir sobre el verd de ses Canaletes, demostra que tĂ© un bon present i un excel·lent futur. La calor va ser el gran rival dels 200 jugadors que van trepitjar el feu lluisser, perĂČ no va ser impediment per al gaudiment de tots els jugadors dels 17 equips de la nostra Entitat.

Amb el passadís de l’equip Regional a tota la base sota l’himne de la Champions League van començar a desfilar tots i cadascun dels jugadors que anaven a disputar, el partit del segle.

Amb el xiulet inicial, els 90 jugadors dels equips d’iniciacion començaven la trobada mĂ©s important per a ells, el partit de l’11 contra 100. L’equip Regional, cap al que bona ment podia davant la marabunda de nens que intentaven arrabassar el balĂł als mes grans. Rialles i rialles des de la grada i tambĂ© des del camp i un enorme crit de GOL a l’avançar-als mĂ©s petits en el marcador, les carreres desprĂ©s del gol van ser amb una alegria mai vista en les seves cares, estaven guanyant a la gent gran. DesprĂ©s dels 20 minuts de partit, van ser els equips Benjamins i Alevins, uns 80 en total els que van substituir, en un canvi mĂșltiple als mes petits.

Alguns dels integrants de la plantilla Regional, entrenadors d’aquests mateixos jugadors que avui tenien com a rival, el passaven d’allĂČ mĂ©s bĂ© tambĂ©, eren com nens. El gol que van anotar els mes petits, va ser tambĂ© molt celebrada per tots els presents.

En el tercer torn, el nivell d’intensitat va pujar un petit esglaĂł, infantils, cadets i juvenils entraven al camp per disputar el seu partit de 15 minuts amb la mateixa il·lusiĂł i alegria que els equips anteriors.

Com a part final, els 200 jugadors presents ahir a Ses Canaletes, van disputar una ultima part de tot just 10 minuts contra tota la plantilla del primer equip, una marea blava corria per Ses Canaletes i el joc es cap prĂ cticament impossible, final del partit, abraçades, salutacions entre tots els jugadors i Ășltim partit de l’any en el feu lluisser.

Res mĂ©s acabar, una Ășltima sorpresa, el Club va voler fer entrega d’un recordatori i una samarreta a Ariadna Segui, que es despedia amb aquest partit de Ses Canaletes, al complir l’edat mĂ xima permesa amb la qual poder disputar partits amb companys del sexe masculĂ­ , un moment emocionant per a tots els presents i especialment per a ella.

Un cop es pas per la dutxa, va arribar el moment de la fi de festa, amb la barbacoa i l’actuació de DJ Chicha que tancava una nova temporada futbolística a Ses Canaletes.

Comentarios cerrados