LA FFIB AUGMENTARÀ LES QUOTES FEDERATIVES I BAIXARÀ LES DE LA MUTUALITAT

2 junio 2016 | Por lorenzo | Categoria:

ffib comision delegadaLa Comissió Delegada de la FFIB va aprovar apujar les quotes federatives dels clubs, compensant-ho amb una baixada de les quotes a la mutualitat.

Els clubs vendran a pagar la mateixa quantitat que abans pagaven íntegrament a la Mutualitat.
La Federació, com va explicar el president Miquel Bestard, necessita millorar la seva financiació per fer front a les despeses de la nova seu, dels serveis d’Intranet i de les seleccions territorials de les Illes Balears.

PUJADA DE 2 € DE LES FITXES

Bestard també va recordar als membres de la Comissió Delegada que també es fa necessari actualitzar el cost de la llicència federativa, i va proposar un pujada de 2 €. La Comissió ho va aprovar i, a partir de la temporada vinent, la llicència passarà a costar 7 €.

Els motius principals que duen a aquestes modificacions són l’augment del preu que paga la FFIB per tots els serveis que es donen a través del programa d’Intranet, l’increment de les despeses del nou edifici de la FFIB i l’augment de les despeses que ocasionen les 14 seleccions territorials de futbol, futbol sala i futbol platja.

La Comissió Delegada, que representa l’Asemblea General de la FFIB, formada pels clubs, va aprovar per amplíssima majoria l’actualització de les quotes.

FFIB

Comentarios cerrados