Més de 5.000 esportistes participaran en els I Jocs Mundials d’Esport d’Empreses‏

30 mayo 2016 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

IMG_20160530_133559Susanna Moll: “Pensam que aquest esdeveniment esportiu es consolidarà a pròximes edicions, ja que canvia el paradigma turístic de la nostra illa”

 

Palma, 30 de maig 2016. – Avui matí ha tingut lloc a Cort la presentació dels I JOCS MUNDIALS D’ESPORT D’EMPRESES, que tindran lloc a Palma, Calvià, Marratxí, Llucmajor, Santa Maria del Camí i Andratx entre dia 1 i dia 4 de juny. L’Institut Municipal de l’Esport (IME) col·labora en aquest esdeveniment amb la cessió de diferents instal·lacions municipals de Palma.

 

A l’acte hi han intervingut la tinenta de batle d’Educació i Esports de l’Ajuntament de Palma, Susanna Moll; el president de l’Associació Independent Esportiva d’Empreses (AIDEB), Jaime Illana; el vicepresident de l’AIDEB, Francisco García, i la regidora d’Esports de l’Ajuntament de Calvià, Eva Serra. També ha assistit a l’acte el regidor d’Esports de l’Ajuntament de Llucmajor, Tomeu Tugores.

 

Moll ha destacat que “Pensam que aquest esdeveniment esportiu es consolidarà a pròximes edicions, ja que canvia el paradigma turístic de la nostra illa”.

 

Segons dades de l’organització, l’esdeveniment tindrà un impacte econòmic d’entre 8 i 10 milions d’euros a l’illa. Els Jocs acolliran la participació de més de 5.000 esportistes, provinents de diferents països del món, que participaran en 21 modalitats esportives: futbol, futsal, handbol, bàsquet, voleibol, vòlei platja  bàdminton, golf, esquaix, tennis, tennis taula, bitlles, minigolf, dards, atletisme en pista, ciclisme en carretera, petanca, natació, pàdel, cursa de 10 km i catchball, esport dirigit a dones de qualsevol edat.

 

La cerimònia d’obertura tindrà lloc al parc de la Mar de Palma el pròxim dimecres 1 de juny a les 21 h.

 

Comentarios cerrados