Athletic Club de Montuïri 5 – Son Verí 2‏

28 mayo 2016 | Por lorenzo | Categoria: Fútbol Regional

DSC_0029Ja havien tocat les 17h quan un dels partits més esperats de la temporada començava a n’es Revolt. El 2n classificat vengué a Montuïri amb ganes revenjar-se del partit de la temporada passada.
Als 14 min. de joc Sánchez entrà amb tot cap a la porteria dels arenalers i marcà el primer (de molts) gol de l’horabaixa.
Passats els 23 min de joc Bergas fou substituït de lesió.
Ja a la segona part de l’encontre, a una falta a la frontal de l’àrea visitant, Cerdà Cifre s’atreví a llençar-la i envià la pilota directament a l’esquadra i posà el 2-0 als 48 min.
Just després, Sánchez allargà distàncies marcant el 3-0.
Quan s’havien jugat una el partit Andreu va expulsar per vermella directe.
Sobre la setantena de minuts Mayol rebé la pilota, s’acostà cap a l’àrea contrària i ell tot sol marcà el 4rt gol.
Minuts després els de Son Verí marcaren el seu primer gol del partit 3-1.
Abans d’acabar el partit Sánchez marcà la seva 3a diana de la tarda, adjudicant-se un hattrick i el marcador era de 5-1.
Abans d’acabar els llucmajorers acusaren distàncies marcant el seu segon gol.
El resultat final del 5-2 espenyà qualsevol estadística, expectatives del partit o pronòstic de cases d’apostes. Una maneta històrica contra un gran rival.
S’ha de destacar que a la primera volta el resultat fou de 4-0 per parts dels llucmajorers.
Un grup d’argentins residents a la vila animaren amb instruments durant tot el partit.
Una altra mostra de mèrit, és que l’equip fou dirigit exclusivament per Tomeu Fullana, ja que Munar l’entrenador habitual no assistí al partit.

L’Athletic segueix 13é, la propera jornada serà la penúltima de la temporada i el darrer desplaçament. A les 19:30h Portocristo – At. Montuïri.

Alineació: Miralles Martorell, Candela, Ortiz, Cerdà Cifre, Rechach, Bergas, Sánche, Nivolau, Ginard, Solier i Barceló.
Suplents: Salas, Tugores, Andreu, Mayol i Servera.
Entrenador: Guillem Munar i Tomeu Fullana.
Delegats: Joan Mayol i Jaume Rigo.
Targetes grogues: Ortiz (38′)
Targetes Vermelles: Andreu (58′).
Àrbitres: Serra Bennassar assistit per Husson Cardozo i Alemany Romero.
Canvis: Andreu per Bergas (23′), Mayol per Nicolau (60′), Tugores per Ortiz (73′), Servera per Barceló (77′), Salas per Sánchez (83′).

Fotografies l’extraordinari partit atlètic.