L’INTER MANACOR POSA EN MARXA LA SEVA PRÒPIA CANTERA DE FUTBOL

27 mayo 2016 | Por lorenzo | Categoria:

20130203_14-Copiar-300x225De cara a la temporada 2016-2017 es crearà una cantera de futbol per donar continuïtat al projecte del Club

Manacor, 24 de Maig del 2016.

El Futbol Club Inter Manacor ha decidit emprendre un nou projecte, que consisteix en la creació d’una cantera per els nois i noies de Manacor, que tinguin la voluntat de gaudir del futbol i de fer-ho en un entorn de professionalitat i confiança, en el qual es primarà sobre tots els aspectes la formació del nen com a persona i la seva educació.

El projecte pretén donar una nova opció a tots aquells que vulguin practicar el futbol, seguint amb la filosofia del moment de la fundació, l’objectiu prioritari serà, construir una entitat amb unes bases professionalitzades però que persegueix sempre l’esperit de gaudir amb l’esport.

La cantera estarà coordinada per l’actual porter del Reial Club Deportiu Mallorca, Tomeu Nadal, que comptarà amb l’ajuda de diverses persones vinculades al Club des de el moment de la fundació i amb una àmplia experiència en el món del futbol.

La directiva comunica:

“Sabem que és un repte important però després de plantejar-ho durant diversos anys ha arribat el moment de fer-ho realitat, actualment disposem de gent qualificada i amb els estudis necessaris per realitzar les diverses tasques que comporta un club, i després de 5 anys d’aprenentatge ha arribat el moment de donar una nova passa i seguir creixent.

Volem animar a tots els pares que estiguin interessats a posar-se en contacte amb nosaltres per conèixer el projecte amb major profunditat i quines són les diverses condicions, tant econòmiques com socials i esportives.

Cal a dir que inicialment el projecte està ideat per començar amb les categories de escoleta – prebenjamí – benjamí – aleví, per tal d’establir unes bases de formació, estructura i mètodes de treball que s’assentin de cara al futur. No obstant, això no implica que davant una demanada suficient es pogués plantejar ampliar alguna categoria més.

En els propers dies s’anirà informant de les novetats mitjançant les xarxes socials i la premsa de la comarca, a més de reunions informatives a concretar”.

 

Inter Manacor

Comentarios cerrados