Festa final de Temporada‏ del CC.EE.Sant Lluis

27 mayo 2016 | Por lorenzo | Categoria: Fútbol Regional

image1Finalitza una nova temporada esportiva i es avislumbra l’estiu, de manera que com és típic en aquestes dates, es tanca un nou any i es fa amb una festa final que tindrà com a llocs principals, al Municipal de Ses Canaletes i al Poliesportiu de Ses Canaletes. La data, el dissabte 4 de juny a les 18:00 h., s’inicia a les dues instal·lacions les activitats, en el cas de la secció de bàsquet, amb partits entre els nostres equips de les categories de formació i en cas de la secció de futbol amb un partit dividit en grups de 11 jugadors de l’equip Regional Preferent contra 100 jugadors del planter. La plantilla del conjunt Regional jugarà contra tots els equips del futbol base de manera escalonada perquè els més petits de la nostra Entitat gaudeixin de l’oportunitat de passar uns minuts al Camp de F11 de Ses Canaletes.

A partir de les 21:00 h. tancarem la temporada amb una barbacoa i l’actuació de DJ Chicha fins a la 01:00 h. Per a la barbacoa, els tiquets podran adquirir-se al bar del camp de futbol pel preu de 6 € per persona, amb beguda no inclosa, en el cas de decidir-se a última hora, el preu el dia de la festa serà de 10 € per persona.

Com a part final i durant tota la tarda es posaran adquirir paperetes per al sorteig de diferents productes donats per patrocinadors de l’esdeveniment per sortejar entre els assistents.

Una manera diferent de celebrar un final de temporada i acomiadar-se fins després de l’estiu.

Comentarios cerrados