LA FUNDACIÓ DEL FUTBOL, AMB ELS DISCAPACITATS DE SON GÜELLS

22 mayo 2016 | Por lorenzo | Categoria: FFIB

CapturaLa Fundació de la FFIB va organitzar una actuació de màgia i un berenar per als usuaris de Son Güells, la residència del Govern veïnada de la Federació.

 

El centre acull discapacitats físics i afectats per malalties neurovegetatives. Els interns, els funcionaris i els familiars varen poder passar uns moments divertits amb l’actuació del magic “Adrinalina”, que va alternar moments d’humor amb màgia.
Tot seguit, tothom va degustar un berenar en els jardins de la Residència.
La iniciativa de la Fundació del Futbol, que ja va organitzar una actuació musical al mateix lloc l’any passat, cerca mantenir contacte amb a les institucions solidàries de la barriada de la Soledat, que són les primeres que han de rebre l’atenció de la seva labor social.

FFIB

Comentarios cerrados