El Constància i la Junta de copropietaris del camp presenten l’acord de cessió dels terrenys

20 mayo 2016 | Por lorenzo | Categoria: Fútbol Regional

Constancia-300x225La Junta de Copropietaris dels terrenys del Constància encapçalada pel seu president, Pere Rotger, i la directiva del club, amb el seu president, Biel Burguera al capdavant, han registrat a l’Ajuntament d’Inca davant Virgilio Moreno, Batle d’Inca i Gori Ferrà, tinent batle d’Esports, l’acord a que han arribat. El document, fruit de les negociacions entre els tres organismes, dona ús al Club Esportiu Constància de les instal·lacions on es troben el Nou Camp d’Inca i els camps de les categories inferiors del club per un període de vint anys.

“La situació que es trobava el club respecte als terrenys, impossibilitava, a les institucions públiques, atorgar cap ajud; ara amb aquest acord ha desaparegut l’impediment”, ha explicat Ferrà. Totes les parts han coincidit a destacar la importància de la signatura, no sols per l’equip de tercera divisió, si no per la quantitat de nins que s’estan formant a les categories inferiors i que podia haver perillat. D’aquesta manera, s’ha desbloquejat una situació que resultava essencial per a tots. “Tornam a la normalitat, i el desig de l’equip de govern es poder seguir treballant per l’esport a la nostra ciutat”, ha dit Moreno.

 

 CD Constancia

 

Comentarios cerrados