Baleares Sin Fronteras 2 – Athletic Club de Montuïri 0‏

20 mayo 2016 | Por lorenzo | Categoria: Fútbol Regional

DSC_0017Gairebé deu minuts després de les 19:30h eren quan s’inicià el partit al camp municipal de son Moix, un horabaixa que coincidí una altra vegada amb un partit del RCD Mallorca a l’estadi del costat.
Als 7 min. de joc, el local Márquez aprofità una pilota molt a prop del segon pal de la porteria montuïrera i de cap avançà als locals 1-0.
Arribant al final del primer temps un altre jugador local Velázquez, allargà distàncies al marcador marcant els 2-0. Els atlètics a la primera part de partit aguantaren la talla, llevat dels dos gols i alguna jugada més.
Al segon temps els del Baleares seguiren ben col·locats i aguantaren el resultat de 2-0 fins que l’àrbitre donà per finalitzat l’encontre.

Quan només manquen tres jornades per acabar la lliga l’Athletic Montuïri ocupa la 13a posició.
La propera jornada serà el dissabte 21 de maig a les 17h, ens visita el Son Verí, un rival que va dur bons records al final de la temporada passada.

Esperem que es repetesqui la victòria amb la consegüent alegria!

Alineació: Miralles Martorell, Candela, Bergas, Cerdà Cifre, Ortiz, Andreu, Sánchez, Nicolau, Ginard, Barceló i F. Mas.
Suplents: Salas, Mesquida, Mayol i Servera.
Entrenador: Guillem Munar i Tomeu Fullana.
Delegat: Joan Mayol.
Targetes grogues: Ginard(38′), Ortiz, (40′), Mayol (89′).
Àrbitres: Maza Correa assistit per Nadal Estrada i Díaz Soto.
Canvis: Mayol per Bergas (38′), Servera per Nicolau (67′), Mesquida per Ginard (78′), Salas per Andreu (88′).