La Direcció General d’Esports i Joventut obri possibles vies de col·laboració entre l’Atlètic Balears i el Collerense

19 mayo 2016 | Por lorenzo | Categoria: Fútbol Regional

CapturaLa Direcció General d’Esports i Joventut ha convocat aquest dimarts horabaixa l’Atlètic Balears i el Collerense amb l’objectiu d’intentar obrir possibles vies de col·laboració en un futur entre ambdós clubs de futbol.

Aquesta reunió entre el director general d’Esports i Joventut, Carles Gonyalons, i el gerent de l’Atlètic Balears, Lluc Martorell, i el president del Collerense, Tolo Verd, es produeix dies després de la reunió, dilluns de la setmana passada, entre el club Collerense i la Conselleria de Transparència, Cultura i Esports, com a conseqüència de que el club, i gràcies al suport de la Direcció General d’Esports i Joventut, ha aconseguit rebre el crèdit que li permetrà afrontar els problemes econòmics pels quals passava l’equip de futbol femení. Aquestes noves vies de col·laboració que intenta facilitar la Conselleria encara estan en fase inicial.

Comentarios cerrados