INFANTIL FEMENI : EL CONSTRUCCIONS MARC GALINDO SÓLLER ARRIBA A L’EXÀMEN FINAL MILLOR QUE MAI

17 mayo 2016 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

20151024_105852No ha estat un any fàcil per les Infantils del CVS Const. Marc Galindo Sóller. Si cada temporada, a priori, els equips entrenats per Alfons Ramón, cumpleixen i fins i tot superen les expectatives inicials, enguany ho ha tornat a fer, però superant més entrebancs dels habituals. Per començar, es l’infantil més jove dels que ha entrenat n’Alfons, amb poques jugadores de darrer any. La feina, pensada per assolir objectius a 2 anys vista, va costar d’assimilar per un grup jove que venia d’una dinàmica diferent en els seus primers anys de formació. Però a més, el grup es va quedar sense n’Alfons per qüestions de salut i evidentment es va notar. Com en qualsevol equip o grup de feina de qualsevol àmbit, quant falta el líder, es nota i molt. Però n’Alfons tot i les dificultats, hi va ser, i les nines seguiren fent feina amb la constància e intensitat que caracteritzen els equips del solleric.

Grans resultats a la lliga amb nomes una derrota, un gran Campionat de Mallorca en que aconseguiren el subcampionat perdent a la final davant l’Artà en el tie break i de nou un gran Campionat de Balears repetint final davant les artanenques aquest cop amb victòria també en un renyit tie break.

Els resultats, sens dubte han superat les expectatives, però l’evolució del grup, ha sorprès a tots els que han seguit l’evolució de l’equip. Ara, sense cap pressió ni una, amb tot per guanyar i res a perdre, les nostres van a Sant Cugat a passar l’examen final amb la tranquilitat d’haver fet els deures i de saber que, passi el que passi, el resultat final només ha de suposar una motivació extra per a seguir fent feina de cara a l’any que ve en que la majoria repetiran categoria de la ma d’Alfons Ramon.
Toca gaudir de cada moment del Campionat nines!!… vos ho heu guanyat. Ah!!… i com sempre, pares i seguidors mitjançant les xarxes socials i el whatsapp, a gaudir de l’experiència amb elles i a empènyer fort. Perque tots junts es més guapo…. amunt sullerics!.. Sant Cugat ens espera… primera cita, dimecres a les 12:00 h davant el Claret A de Las Palmas… molta sort!!…
quadrat

Comentarios cerrados