Els XX Jeux des Îles acolliran més de 800 participants a Palma, Calvià i Sóller

17 mayo 2016 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

IMG_5220Susanna Moll: “Des de l’IME volem donar tot el nostre suport a aquest esdeveniment, que enguany incorpora valors d’igualtat, inclusió de persones amb discapacitat i d’integració social, per a impulsar la promoció esportiva”

 

En aquesta edició dels  jocs tindran representació 15 modalitats esportives

 

El XXè aniversari dels jocs tindrà un caire més social i integrador

 

Palma, 17 de maig 2016. Avui matí ha tingut lloc la presentació dels XXè Jeux des Îles, que tindran lloc a Palma, Calvià i Sóller entre el 24 i 29 de maig. Hi participaran més de 800 joves d’entre 12 i 17 anys, provinents de diferents illes europees,  en 15 modalitats esportives: futbol, karate, judo, bàsquet, gimnàstica rítmica, artística, tennis, rugbi, voleibol, tennis de taula, handbol, atletisme, vela, natació i triatló, disciplina que debuta dins aquesta edició.

 

L’Institut Municipal de l’Esport (IME) de l’Ajuntament de Palm col·labora en aquest esdeveniment amb la cessió de diferents instal·lacions municipals: Piscines de Son Hugo, Poliesportiu Antoni Servera, Poliesportiu Toni Pizà i Poliesportiu Rudy Fernández. La tinenta de batle d’Educació i Esports de l’Ajuntament de Palma, Susanna Moll, ha destacat que “des de l’IME donam tot el suport a aquest esdeveniment, que enguany té un caire més social, i incorpora valors d’igualtat, inclusió de persones amb discapacitat i d’integració social, per a impulsar la promoció esportiva”.

 

A l’acte, a més de Moll, han intervingut el president de la Federació de Futbol de les Illes Balears, Miquel Bestard; la coordinadora general de Jeux des Ïles, Dolores Ordóñez; el director tècnic del COJI, Marcel·lí Got; la tinenta de batle d’Esports de l’Ajuntament de Calvià, Eva Serra, i la regidora de Joventut, Educació i Sanitat de l’Ajuntament de Sóller, M. Cruz Ensenyat.

 

La presentació dels XXè Jeux des Îles també ha comptat amb la presència d’esportistes d’elit que donen suport als jocs com David Salom, Lorena Homar i Marta Lliteres, com també de representants de les empreses i les entitats col·laboradores.

 

Gabinet de Comunicació
Ajuntament de Palma

Comentarios cerrados