MIQUEL BESTARD, DONANT SUPORT AL MALLORCA EN UNA JORNADA IMPORTANT

16 mayo 2016 | Por lorenzo | Categoria: Fútbol Regional

00100_0001005499_2_bestaEl president de la FFIB, a més d’assistir a Son Moix al Mallorca-Tenerife (1-0), també va presenciar la victòria del Mallorca Juvenil sobre el R. Madrid (2-1)Era un cap de setmana molt intens i crucial per als equips del Reial Mallorca, sobretot pel primer equip, que jugava a Son Moix un partit trascendental.
El president Bestard va donar suport, amb la seva presència, al club que és una referència per al futbol d’aquestes Illes. Com un aficionat més, el migdia va anar a Son Bibiloni per veure el partit d’anada de Copa del Rei de Juvenils, en el qual el Mallorca també va aconseguir una meritòria victòria.

A més, la jornada esportiva va requerir la presència del president de la Federació en els partits de la Fase Final Autonòmica del Campionat de Cadets Coca-Cola i, curiosament, també va ser guanyada per l’equip representant del R. Mallorca en aquesta categoria.

Miquel Bestard també assisteix regularment als partits de l’Atlètic de Balears i el Llosetense, perquè vol expressar el suport institucional als equips que representen les Illes Balears en les competicions nacionals.

Comentarios cerrados