MIQUEL BESTARD, DONANT SUPORT AL MALLORCA EN UNA JORNADA IMPORTANT

16 mayo 2016 | Por lorenzo | Categoria: FĂștbol Regional

00100_0001005499_2_bestaEl president de la FFIB, a mĂ©s d’assistir a Son Moix al Mallorca-Tenerife (1-0), tambĂ© va presenciar la victĂČria del Mallorca Juvenil sobre el R. Madrid (2-1)Era un cap de setmana molt intens i crucial per als equips del Reial Mallorca, sobretot pel primer equip, que jugava a Son Moix un partit trascendental.
El president Bestard va donar suport, amb la seva presĂšncia, al club que Ă©s una referĂšncia per al futbol d’aquestes Illes. Com un aficionat mĂ©s, el migdia va anar a Son Bibiloni per veure el partit d’anada de Copa del Rei de Juvenils, en el qual el Mallorca tambĂ© va aconseguir una meritĂČria victĂČria.

A mĂ©s, la jornada esportiva va requerir la presĂšncia del president de la FederaciĂł en els partits de la Fase Final AutonĂČmica del Campionat de Cadets Coca-Cola i, curiosament, tambĂ© va ser guanyada per l’equip representant del R. Mallorca en aquesta categoria.

Miquel Bestard tambĂ© assisteix regularment als partits de l’AtlĂštic de Balears i el Llosetense, perquĂš vol expressar el suport institucional als equips que representen les Illes Balears en les competicions nacionals.

Comentarios cerrados