CC.EE. SANT LLUIS ; SEGONA CONFERENCIA DE GABRIELA PAOLI‏

14 mayo 2016 | Por lorenzo | Categoria: Fútbol Regional

IMG_7632Després del notable èxit de convocatòria de la conferència “Claus per influir positivament en el teu fill / a jugador” a càrrec de la nostra Psicologa, Gabriela Paoli, el proper dilluns 23 de maig a la 19:00 h. i en el Salon d’Actes de l’Ajuntament de Sant Lluís, de nou, Gabriela Paoli, acompanyada de Maria Garcia Gomez, psicòloga i formadora, ens parlaran sobre “Tècniques assertives per comunicar-nos millor amb els nostres fills”.

Unes estratègies i tècniques perquè els assistents puguin comunicar-se amb sinceritat, respecte i afecte amb els seus fills / jugadors i millorar una de les parts més fonamentals de la comunicació humana.

En el treball que durant aquesta temporada a realitzat Gabriela Paoli, amb els nostres entrenadors, va ser un dels temes més importants que s’han tractat, donada la importància d’aquests en l’educació dels joves esportistes de la nostra Entitat. El millorar aquesta part fonamental per part dels entrenadors, és un complement més, en la seva formació com a educadors, mes si cap, amb esportistes de curta edat. En aquesta ocasió, els pares / mares que hi assisteixin, poden millorar, amb les tècniques i estratègies que es desenvoluparan en la conferència, aquesta comunicació amb els fills.

Per poder assistir cal reserva prèvia per missatge de whassapp al telèfon 617982774, l’entrada és gratuïta i lliure a tots els socis, pares, entrenadors i demes persones, encara que no estiguin

Comentarios cerrados