Model de Ciutat es reuneix amb el RCD Mallorca i els representants dels propietaris del Lluís Sitjar‏

11 mayo 2016 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo
20160511_Reunió Mallorca i Lluís SitjarEl tinent de batle de Model de Ciutat, Urbanisme i Habitatge Digne, Antoni Noguera, s’ha reunit avui amb els directius del RCD Mallorca i els representants legals dels propietaris del Lluís Sitjar. Les tres parts han tractat els diferents temes que tenen damunt la taula en comú i han acordat reprendre els contactes d’aquestes qüestions en comú un cop el club de futbol hagi finalitzat el campionat de lliga.

Per tant, les tres parts han decidit conjuntament ajornar les converses durant dos mesos i tornar a asseure’s una vegada hagi transcorregut aquest temps per seguir analitzant les diferents qüestions que tenen en comú.

Aquesta reunió s’emmarca dins les relacions normalitzades i fluides que existeixen entre les tres parts implicades, i per tant, la reunió d’avui és una més de les que ja duen mantingudes des de l’inici de l’actual legislatura. En aquest sentit, el tinent de batle Antoni Noguera afirma que seguirà sent així pel bé comú del club, dels ciutadans de Palma i la ciutat en general.

Gabinet de Comunicació

Ajuntament de Palma

Comentarios cerrados