Les barridiades arriben per primera vegada a Son Fortesa Sud‏

6 mayo 2016 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

Barridiades2016-2_OPIDissabte 7 de maig, l’Institut Municipal de l’Esport organitza per primera vegada una jornada de Barridiades al barri de Son Fortesa Sud, al parc de Jacint Verdaguer.

Aquestes jornades lúdicoesportives tindran lloc cada dissabte de 10.30 a 13.30 hores a diferents barris de Palma fins el mes de juny. Són activitats gratuïtes i estan dirigides a tots els infants a partir de 3 anys que estiguin disposats a gaudir d’una jornada esportiva i divertida als carrers del seu barri.

Les jornades comptaran amb un ampli ventall d’activitats i s’hi podrà gaudir d’un circuit de bicicletes d’educació vial en el qual participa La Policia Local i prendre conscienciació de les tasques de reciclatge amb el camió d’EMAYA que acompanyarà les jornades.

Dia: dissabte 7 de maig de 2016

Hora: de 10.30 a 13.30 h

Lloc: parc de Jacint Verdaguer,  barri de Son Fortesa Sud

 Gabinet de Comunicació

Ajuntament de Palma

Comentarios cerrados