Estiu ple d’activitats esportives per als infants a les instal•lacions de l’IME‏

6 mayo 2016 | Por lorenzo | Categoria:

IMEA partir del 9 de maig s’obre el període d’inscripcions dels cursets d’estiu de l’IME

L’IME oferirà campus esportius i cursets de natació per als infants durant les vacances escolars

 

Susanna Moll: “Aquesta oferta d’estiu ofereix la possibilitat de mantenir l’activitat esportiva del curs escolar i dóna l’oportunitat d’iniciar-se  a aquells infants que no poden practicar-ne  durant l’hivern

 

Palma, 2 de maig de 2016.- Durant aquest mes de maig s’obre el període d’inscripcions de les diverses activitats i campus esportius que tindran lloc a les instal·lacions de l’Institut Municipal de l’Esport durant les vacances escolars.

El dia 9 de maig s’obre el període d’inscripcions dels cursets d’estiu de les diferents instal·lacions municipals de l’IME. Son Hugo, Germans Escalas, el Palau Municipal d’Esports Son Moix, Toni Servera i Rudy Fernández oferiran cursets de natació per a infants de 2 a 14 anys els mesos de juliol i agost. Son Moix i Germans Escalas també oferiran grups de bebès de sis mesos a dos anys i s’impartiran cursets de tennis a les pistes de Son Moix.

Les piscines de Son Roca, Xavi Torres i Marga Crespí estaran tancades el mes d’agost i realitzaran cursets de natació per a infants durant el mes de juliol.

“Aquesta oferta d’estiu ofereix per una banda, la possibilitat de mantenir l’activitat esportiva del curs escolar i, per l’altra, dóna l’oportunitat d’iniciar-se a aquells infants que per diferents raons no poden practicar-ne durant l’hivern”, ha destacat la tinenta de batle d’Educació i Esports de l’Ajuntament de Palma, Susanna Moll.

 

Gabinet de Comunicació

Ajuntament de Palma

Comentarios cerrados