Documental “Palma Futsal – El camí a Sevilla” (IB3TV 21,30 Hrs)

6 mayo 2016 | Por lorenzo | Categoria:

CapturaLa ràdio pública de les Illes Balears emetrà el partit dins el programa “Esports 3”

IB3 Televisió emetrà divendres després de l’informatiu del vespre el documental “Palma Futsal: El camí a Sevilla”. Un documental que repassa la brillant trajectòria de l’equip a la Copa del Rei fins a arribar a la gran final que disputarà aquest dissabte migdia.

Per primera vegada a la història un equip de futbol sala de les Illes Balears arriba a una final de Copa i en aquest cas el Palma Futsal opta al seu primer títol en 18 anys d’història.

Un programa especial en què es podran veure imatges dels partits disputats, nirvis, llàgrimes i emocions, entre altres sensacions, que es complementaran amb  entrevistes a jugadors, a l‘entrenador i al president.

IB3 Ràdio emetrà aquest dissabte a partir de les 12.50 hores una edició especial d’Esports 3 conduïda per Jaume Ginard i Juan Gabriel Bauzá que inclourà la retransmissió d’aquest important matx sota la narració del nostre company Miky Tous.

IB3 Televisió no emetrà aquest partit, ja que els drets els ha adquirit Mediaset i al seu canal Energy es podrà veure en directe i en obert per a tota Espanya.

Comentarios cerrados