F. Base Santanyí D.S. 0 – Athletic Club de Montuïri 1‏

5 mayo 2016 | Por lorenzo | Categoria: Fútbol Regional

DSC_0168Alineació: Miralles Martorell, Candela, Ortiz, Cerdà Cifre, Rechach, Bergas, Sánchez, Solier, Ginard, Servera i Barceló.

Suplents: Salas, Mesquida, Nicolau, Andreu i Mayol.
Entrenador: Guillem Munar i Tomeu Fullana.
Delegat: Joan Mayol.
Targetes grogues: Ortiz (37′), Mayol (67′), Ginard (76′), Andreu (89′).
Àrbitres: Ortiz Escarrer assistit per Hernández Villalba i Juan Gimeno
Canvis: Mayol per Bergas (58′),  Nicolau per Servera (69′), Andreu per Sánchez, Mesquida per Ginard (85′).

A les 18:02h començà el partit al camp municipal de Santanyí, després que els àrbitres sortissin al camp amb els jugadors, seguidament tornassin als vestidors i es canviassin la camiseta negre per una de grisa per evitar una possible confusió amb la 2a equipació atlètica.
Al primer temps els montuïrers crearen algunes ocasions de perill i el col·legiat anul·là un gol de cap a Ginard per fora de joc i el marcador romangué 0-0.

Al segon temps el trio arbitral amb sorpresa de molts, aparegué al terreny de joc amb una camiseta de color grana.
A una falta a la frontal de l’àrea, Octavi Rechach i Toni Sánchez es prepararen per xutar-la i finalment Sánchez la llençà a la dreta del porter de Santanyí, l’esfèrica acabà al fons de la xarxa i Toni celebrà el seu gol sense dubtar-ho.
Als darrers segons de partit, els locals a una jugada de contraatac picaren la pilota al travesser de la porteria de Toni Miralles Martorell. Just després el xiulà el final del partit amb el definitiu marcador de 0-1.

Comentarios cerrados