L’Escolar Cadet, una temporada mĂ©s a Primera

2 mayo 2016 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

escolar_cadets_1Emocionant partit el disputat en Es Figueral entre els locals, el CE Escolar i el CD Ferriolense, en quĂš prĂ cticament es jugaven la permanĂšncia a la mĂ xima categoria, la Primera Regional Cadet de Mallorca. Molt de pĂșblic a les grades desprĂ©s d’una crida a l’aficiĂł verda a travĂ©s de les xarxes socials, i un partit que va ser totalment esportiu i net tant per part de jugadors com d’aficionats. L’encontre va ser dirigit per Leandro M. Zozaya Ambrosio (bona actuaciĂł).

La primera part va ser per als locals, amb tots els jugadors molt ficats en el partit, i fruit d’aixĂČ, al minut 17 i desprĂ©s d’una bona treta de cantonada de Toni Garriga, seria Joan Sard qui remataria impecablement de cap al fons de la xarxa visitant. Semblava que tot anava sobre rodes, perĂČ algunes errades de col·locaciĂł, i sobre tot voler fer coses que no s’han de fer guanyant 1-0, propiciarien que, en un bon contra atac, el CD Ferriolense empatĂ©s el partit, en el minut 22, per mediaciĂł de Saul Bautista. AixĂ­, al final dels 40 primers minuts, s’arribava al desans amb empat a 1.

DesprĂ©s de la represa, els visitants varen estar millor que els locals, sobretot per algunes absurdes pĂšrdues de pilota dels verds, en atac, que propiciaven rĂ pides contres dels blaus. Va ser un estira-arronsa en quĂš els locals afrontaren aquests segons 40 minuts massa nerviosos, com ha estat habitual durant tot el campionat, sense ser capaços d’asserenar el joc amb pausa i tranquil·litat, cosa que duguĂ© la pĂšrdua de moltes pilotes per excĂ©s d’individualisme d’alguns jugadors.

I, sĂ­ senyors, el desastre va poder arribar a falta de 10 minuts, quan en una d’aquestes pĂšrdues de pilota que hem comentat, el CD Ferriolense muntĂ  una contra per banda esquerra, en quĂš el seu davanter arribĂ  fins a l’Ă rea rival, on fou tomat de forma clara pel lateral local. Penal clar a favor dels visitants que podria donar-los la victĂČria que necessitaven per a mantenir la categorĂ­a.

L’emociĂł estava en joc, ja que en aquest moment tot el panorama de descensos en els quals hi estaven involucrats distints equips podia canviar radicalment. PerĂČ, una vegada mĂ©s, don Tranquil, el senyor SerĂš, el PorterĂ s Toni BauzĂ , per a mi l’autĂšntic salvador d’aquest equip, aturĂ  de forma magistral el penal als visitants i assegurĂ  la permanĂšncia als verds, una temporada mĂ©s, a la Primera Regional Cadet de Mallorca.

Al CD Ferriolense nomĂ©s li servia guanyar a Capdepera per poder salvar la categoria, mentre que als verds els valien una victĂČria o un empat per assegurar la permanĂšncia, desprĂ©s d’haver estat, contra tot pronĂČstic, desprĂ©s de l’RCD MALLORCA (felicitats, campions) el segon millor equip de les Ășltimes vuit jornades, havent aconseguit 18 punts dels 24 possibles i havent-se imposat a domicili en els difĂ­cils feus de l’Estudiantes (2-5), Manacor (0-1), OlĂ­mpic (0-4), nou punts que han portat l’equip de Bernat Palmer, LuĂ­s Peñalver i Johny a la salvaciĂł d’aquesta difĂ­cil categoria, amb un final de lliga d’infart. Enhorabona a tots.