REGIONAL CC.EE. SANT LLUIS ; Els de Moyano cauen davant el líder

1 mayo 2016 | Por lorenzo | Categoria:

IMG_7459Un CE Alaior mes necessitat es va dur els tres punts del Municipal de Ses Canaletes per un global de 0-2 que deixa a l’equip de Julian Calzada a les portes del títol de Lliga. Abans de donar inici el partit, els presents van guardar un respectuós minut de silenci en record del exjugador blau, Raul Olives. Amb aquest plus motivador dels blaus volien brindar la victòria al seu excompany i amb aquesta idea van sortir al terreny de joc.

Va començar la trobada, a un ritme frenètic, on les dues esquadres buscaven el àrea contrària per posar-se per davant abans que el seu adversari, verticalitat absoluta en ambdós conjunts i poc control del partit.

El primer avís va ser dels de Calzada, passada interior de Sergio per al desmarcatge de ruptura d’Alex que Javi va aconseguir desbaratar, era el minut 5. A poc a poc el CCE anava agafant el to a la trobada, un parell d’internades per les dues bandes de Alberto i Toni Vinent posaven en dificultat als laterals albinegres, l’última passada no era l’adequada per a la rematada de Santi o Manu en punta d’atac.

En una jugada desgraciada en el minut 15 va donar als visitants el primer avantatge al marcador. Joan Orfila aclareix el baló davant la presència del veterà Gabi, aquest fica el peu per evitar el còmode rebuig del defensa lluisser, la pilota que impacta en el davanter visitant i queda morta a l’interior d’area, Gabi amb un lleuger toc amb la punta del peu, aconsegueix superar a Javi, 0-1 per als d’Alaior. Regional

Els de Calzada no volien donar l’oportunitat als de Moyano de ficar-se al partit, en el minut 20, un córner de l’Emi des del costat esquerre es va anar enverinant fins colpejar en el travesser per la part superior, gol olímpic pels pèls que s’acaba marxant fora. La intensitat dels visitants era igualada pels locals que estaven realitzant un bon partit, errant a l’ultim i definitiu pase que els allunyava de les opcions d’empatar. Els nostres, que en les ultimes setmanes han recuperat el seu joc, es mostraven més alegres amb el baló en els peus i això es reflecteix en les cares dels jugadors que tot i no aconseguir sumar de tres en tres, tornen a gaudir al terreny de joc.

Una indecisió en defensa, es va convertir en la segona ocasió de perill per als visitants, Joan Orfila treu sobre la línia de gol la rematada de Gabi. Amb el pas dels minuts, el ritme va anar baixant tot i que sense deixar de ser un partit obert, Ruben Fernandez després de trobar un baló mort a la sortida d’un córner va fer treballar de nou a Javi que trec una mà miraculosa per manar de nou el baló a la cantonada.

El segon temps es va iniciar amb un nou espectador, la pluja va començar a tenir presència a Ses Canaletes, que dificultava encara més el joc de tots dos equips. Els de Calzada anaven guanyant, però els locals no donaven el seu braç a tocer i seguien intentant aconseguir la igualada com més aviat millor. Tots dos tècnics anaven manant diferents substitucions, Sola I Ricky pels locals s’incorporaven a la trobada, la velocitat en atac dels lluissers començava a donar problemes als de visitants que incorporaren al terreny de joc a Marc Sintes per salvaguardar la seva rereguarda.

Un pilota que de nou que treu Alvaro sobre la línia de gol, va poder ser el segon gol dels visitants, corria el minut 50 de partit. Ho van intentar els de Moyano amb una falta frontal que Alberto, es va encarregar de llançar, el seu xut va marxar lleugerament per sobre del travesser de la porteria defensada per Josep. Seguien corrent els minuts i els visitants no veien la manera de tancar el matx, el CCE seguia competint i ficat en el partit buscant la ocasió que els permetés espantar els de Calzada.

El rellotge anava consumint minuts, fins a arribar al 83, on es va produir una jugada calcada a la del primer temps, rebutjada amb la dreta de Joan Orfila que en aquesta ocasió impacta en la cama de Fuguet, el balon de nou mort en interior d’àrea i Fuguet que batia a Javi, 0-2 i partit sentenciat.

El col·legiat, al consumir la resta de minuts enviaba a tots dos equips a vestidors i deixa als nostres amb la sensació d’haver fet un bon partit però la falta d’encert en l’últim passada els allunya d’un resultat més positiu per als seus interessos.

FITXA TÈCNICA:

CCE SANT LLUIS: Javi, Bruno (Ivan 74 ‘), Álvaro, Juli (Sola 54’), Orfila, Manu, Stan, Isaias, Toni Vinent (Ricky 63 ‘), Alberto i Santi (Carlos 83’)

CE ALAIOR: Josep, Pere Barber, Pulido, Abad (Vilallonga 74 ‘), Sergio, Alex (Sergio Pons 76’), Emi (Fuguet 70 ‘) Ruben, Raul, Perez (Marc Sintes 51’) i Gabi

GOLS: 0-1 Min. 15 Gabi, 0-2 Min. 83 Fuguet

ÀRBITRE: Pere Bermudez Balbin, auxiliat a les bandes per Torras i Barcia

Comentarios cerrados