Noticies CVS‏ ; A LA LLUITA SULLERICS!!

29 abril 2016 | Por lorenzo | Categoria:

IMG-20160428-WA0087Dies com el d’avui es solen omplir de tĂČpics, de frases fetes, de comparacions amb situacions similars en que altres ja han triomfat. Tot per intentar arribar al moment de la veritat de la millor manera possible.

Avui, els nostres guerrers, encapçalats per Toni Pericas i Felip Reynes, juguen a les 20:00 h davant el Playas del MĂ©dano canari per un lloc a les semifinals del CEJM. Els que vivim d’aprop l’equip, el club, i conĂ©ixem els jugadors, la categoria, sabem que les 4 finals jugades fins ara han estat d’un nivell d’exigĂšncia extraordinari. PerĂČ es que son molt bons, i han arribat a avui depenent d’ells mateixos per ficar-se dins els 4 millors equips juvenils nacionals. Una bestialitat. Com ho han fet?…
Evidentment hi ha una base de feina, de constĂ ncia, de perfeccionisme marcat pels seus entrenadors indispensables per entendre el procĂ©s, perĂČ una vegada arribat aquĂ­ hi ha dos detalls que marquen les diferĂšncies quant jugues amb rivals igual o mĂ©s bons que tĂș.

 

Primer fer-ho tots junts, perque quant jugues pels companys, per no fallar al de devora, ho fas millor, tot tĂ© mĂ©s bon gust. I segon, creure al 200% en el que fas. Ells han tengut la sort de ser entrenats per dos locos des volei que mĂ©s enllĂ  de les seves inqĂŒestionables capacitats creuen cegament en el que fan i en com ho fan. Si avui, guerrers, sou capaços de creure en el que feis, tal com vos han ensenyat en Toni i en Felip, anirĂ  be.. hi ha d’anar.
Feim referÚncies constants als nostres avantpassats que guanyaren una dura i difícil batalla davant els invasors turcs que ens volien pendre ca nostra. Ells ho féren tots junts, cregueren en el que fÚien i fins al darrer moment de la darrera batalla no aconseguiren triomfar.
Dies com avui no sĂłn normals, maldament els nostres guerrers ens hi tenguin acostumats. A la lluita sullerics!, tots junts!… a la lluitaaaaaa!!!!!……

Comentarios cerrados