VOLTA A MALLORCA INTERNACIONAL AMB MOTO‏

28 abril 2016 | Por lorenzo | Categoria:

PresentaciĂł Volta a Mallorca en MotoAvui matĂ­ ha tingut lloc a la plaça de Cort de Palma la presentaciĂł de la 40a VOLTA A MALLORCA INTERNACIONAL AMB MOTO, que es durĂ  a terme aquest prĂČxim diumenge 1 de maig, amb sortida des de les Avingudes. L’Institut Municipal de l’Esport col·labora en aquest esdeveniment esportiu.

 

A l’acte, hi han assistit la tinenta de batle d’EducaciĂł i Esports de l’Ajuntament de Palma, Susanna Moll; el president de la FederaciĂł Balear de Motociclisme, Pedro Mas; el president de Âœ Milla Sport Club, Pep J. Quetglas, el corredor de mundial moto 3, Joan Mir, i representants dels patrocinadors i els col·laboradors.

 

Moll ha destacat que aquest esdeveniment â€œĂ©s molt important per a la ciutat ja que atreu un important nombre de participants de diferents paĂŻsos”.

 

Enguany congregarĂ  a la sortida uns 7.000 participants, segons dades de l’organitzaciĂł. La Volta, que consolida amb aquesta ediciĂł 40 anys de trajectĂČria, celebrarĂ  el seu aniversari amb una proposta d’activitats complementĂ ries com la conferĂšncia de Miquel Silvestre, i un concurs d’instagram.

 

 

Comentarios cerrados