Tercera jornada de formaciĂł: RCD Mallorca

19 abril 2016 | Por lorenzo | Categoria: Real Mallorca

Imagen-012La tercera jornada de formació “EL camí de la formació a la competició” va comptar amb la presùncia del RCD Mallorca.

Per començar va parlar el Director General d’Esports, Carles Gonayalons, sobre la importĂ ncia de l’esport per transmetre valors. DesprĂ©s va ser el torn de Pep SansĂł, representant de la FederaciĂł de Futbol de les Illes Balears (FFIB).

La ponĂšncia va anar a cĂ rrec de Biel Gelabert, delegat Mallorca SAD juvenil, que va parlar de la importĂ ncia del futbol a l’àmbit educatiu. Va comentar que el futbol Ă©s una eina per transmetre valors i sociabilitzar als nins. TambĂ© va explicar el paper que tenen els entrenadors en aquest aspecte i el paper dels pares. Va assenyalar que els pares sĂłn fonamentals per acompanyar els nins al futbol i inculcar-los l’esport perĂČ que tambĂ© que els han d’animar i fer-los sentir importants.

Pel que fa a la FFIB va dir que Ă©s l’eix vertebrador de totes les activitats que porta a terme i integrador de totes les persones que volen practicar aquest esport.

Referent a l’escola d’entrenadors va comentar que se’ls hi ensenya psicologia perquù aprenguin a tractar amb els nins segons l’edat que tenguin aquests, lideratge perquù aprenguin a fer de socialitzadors de les persones i ùtica esportiva.

DesprĂ©s de la ponĂšncia va ser el torn de Toni Tugores, president de la comissiĂł del centenari del RCD Mallorca, que va comentar la importĂ ncia de fer “mallorquinisme” a tots els pobles de l’illa per aconseguir portar a l’equip a primera divisiĂł i donar-li el lloc que es mereix.

Per finalitzar les ponĂšncies es va fer una taula redona amb Fernando VĂĄzquez, entrenador del Mallorca, Biel Gelabert i Toni Tugores.

DesprĂ©s va ser el torn del batle de Capdepera, Rafel FernĂĄndez, que va lliurar una placa commemorativa del centenari a Maheta Molango, conseller delegat del RCD Mallorca, i tambĂ© es va fer entrega d’una placa al gabellĂ­ soci del Mallorca amb mĂ©s antiguitat, Miquel Jesus Esteva.

La jornada va acabar amb les paraules del batle recordant la importància de les jornades i de Capdepera activa i agraint al RCD Mallorca i a la FFIB la seva col·laboració amb Capdepera.

Fuente Futbolbalear

Comentarios cerrados