Athletic Club de Montuïri 2 – Serralta 2

7 abril 2016 | Por lorenzo | Categoria: Fútbol Regional

DSC_0024Pocs segons passaven de les 17h quan començà el partit del passat dissabte al Revolt, era el primer després de les festes Pasqua.

Munar hagué d’improvisar una convocatòria amb motiu d’algunes baixes per expulsions, alguna indisposició entre d’altres.
Fou un partit en què els montuïrers atacaren constantment, però les clares ocasions de perill es resistien a arribar.
DSC_0042
Als 8 min. de joc i després d’una errada de la defensa local, els del Serralta s’avançaren al marcador 1-0.
Arribant a la fi del primer temps, Rechach de penal empatà el partit a un gol.
Quan la segona part ja havia començat, Mesquida (53′) que dissabte ocupà la posició de davanter, avançà als atlètics fent pujar el 2-1 al marcador.
Quinze minuts després a una altra badada de la defensa montuïrera, els palmesans empataren el partit a dos gols.
Abans d’acabar el partit, a dues jugades totalment distintes, els jugadors de Montuïri Barceló i Ginard, foren expulsats per doble targeta groga.

Tancada la jornada 29 l’Athletic segueix ocupant la 14a posició ams 36 punts.

El proper partit serà diumenge contra un rival dur, U.E. Santa Maria a les 18h a Santa Maria del camí.