Barridia Sa Vileta ; dissabte 12 de Març a partir de les 10:30h

11 marzo 2016 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo
BarridiadesDemĂ  dissabte  12 de març  a partir de les 10:30h, tindrĂ  lloc una nova ediciĂł de la jornada lĂșdicoesportiva BARRIDIADA, en aquesta ocasiĂł a la plaça de Tarent de La Vileta. Aquesta activitat va dirigida a tots els nins/nines i joves a partir de 3 anys, i famĂ­lies que estiguin disposats a gaudir d’una jornada esportiva i divertida als carrers del seu barri.

Barridiades Ă©s una activitat gratuĂŻta que tĂ© lloc tots els dissabtes, de 10.30 a 13.30h. L’objectiu Ă©s fomentar la prĂ ctica lĂșdica i esportiva i els hĂ bits saludables entre infants i joves a les barriades de Palma. AllĂČ que es vol Ă©s combinar el bon esport amb la vida saludable, ja que fer esport Ă©s bo i sa, i fomentar valors com l’esportivitat, la tolerĂ ncia, la integraciĂł, l’educaciĂł o la convivĂšncia.
Es poden practicar una gran varietat d’esports com bĂ dminton, atletisme, futvĂČlei, hoquei, futbet, tennis o cotxes amb pedals. Per als mĂ©s petits hi ha un circuit d’iniciaciĂł a la psicomotricitat, aixĂ­ com un circuĂŻt d’educaciĂł vial supervisat pels policies locals d’educaciĂł viaria. Com a novetat a aquesta ediciĂł s’han adaptat tres esports per a les persones amb discapacitat, aquests sĂłn: vĂČlei, goalball i bitlles.

TambĂ©es durĂ  a terme un taller prĂ ctic de manteniment bĂ sic de bicicletes per conĂšixer les parts de la bici i les seves eines, la seva ergonomia i seguretat: com s’ha de rentar la cadena, s’han de revisar els frens, reparar punxades o ancorar-la de forma segura. El taller es farĂ  d’11 a 12 hores i de 12 a 13 hores.

 

A mĂ©s, el camiĂł de reciclatge d’Emaya tambĂ© hi serĂ  present perquĂš els mĂ©s petits puguin dur bombetes, fluorescents, roba, juguetes, petits electrodomĂšstics o material informĂ tic, entre d’altres objectes.

Gabinet de ComunicaciĂł
Ajuntament de Palma

 

Comentarios cerrados