El món de l’esport dóna suport a la presentació de PALMADONA‏

2 marzo 2016 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

Presentació PALMADONAUn complet programa d’activitat “per visibilitzar i treue a la primera línia el paper de les grans campiones que tenim”

 

La I Cursa Popular de la Dona al Parc de Sa Riera dóna el sus el 6 de març a un ample calendari amb noms com Amaya Valdemoro, Marta Fernández, Marga Crespí, Melanie Homar o Brigitte Yagüe

 

Palma, 2 de març de 2016.- El batle de Palma, José Hila, la regidora d’Educació i Esports, Susanna Moll, membres del consistori i una àmplia representació del món de l’esport balear han participat avui a la presentació de PALMADONA.

 

A partir del 6 de març, amb la I Cursa Popular per la Dona gratuïta al Parc de Sa Rierar comença un ample programa d’activitats esportives, taules rodones, conferències, exposicions i altres activitats, “tot per despertar l’atenció del públic sobre l’esport femení amb l’objectiu de visibilitzar, treure a la primera línia el paper fonamental de les grans campiones que tenim”, ha assegurat Hila.

 

Moll ha destacat que “des de l’IME volem donar tot el reconeixement que es mereixen les nostres grans esportistes, moltes d’elles quasi desconegudes, però que duen el nom de Palma i el de Mallorca arreu del món”.

 

L’acte ha comptat amb una gran representació de dones palmesanes campiones en diferents disciplines: Lorena Homar i Esther Morales, campiones de natació; Marta Lliteres, en rugbi; Blanca Gil, en waterpolo; Sheila Badaseraye, en crossfit; Xisca Tous en triatló; Melani Homar, en petanca; Raquel Bota, en piragüisme, i Mireia Pons en voleibol. (De dreta a esquerra a la imatge). També han assistit nombrossos responsables de federacions esportives, clubs i patrocinadors.

 

Les diferents propostes de Palmadona comptaràn amb la participació de grans campiones com Amaya Valdemoro, Marta Fernández, Marga Crespí, Melanie Homar o Brigitte Yagüe, entre d’altres. (S’adjunta dossier amb la programació completa).

Comentarios cerrados