29 febrero 2016 | Por lorenzo | Categoria:

IMG-20160227-WA0005Resumen de la Jornada disputada este pasado fin de semanaSÉNIOR M. B : ELS NOSTRES DÓNEN LA CARA DAVANT EL LÍDER I JA PENSEN AMB EL SANT JOAN

SÉNIOR M. B : ELS NOSTRES DÓNEN LA CARA DAVANT EL LÍDER I JA PENSEN AMB EL SANT JOAN

Posted: 29 Feb 2016 12:03 AM PST

CV SON FERRER 3-1 CVS SENIOR M. B (25-19/28-26/20-25/25-19)

Pel CVS jugaren : Fèlix, Albert, Pep C., Damià, Pep T., Guiem, Gerard i Toni.
Els SĂ©nior afrontĂ ven el partit davant el lĂ­der amb ganes de donar guerra i finalment ho aconseguiren tot i no poder allargar mĂ©s el partit i optar a la victòria final. El primer set va ser clar pels locals. Imprecisions en servei i en atac per part dels sollerics donĂ ren avantatge als de Son Ferrer des de l’inici i ja no es poguĂ© lluitar per la victòria però en el segon els papers es canviaren i varen ser els nostres els que comandaren el set millorant en tots els aspectes del joc.

I quant pareixia que s’havia de guanyar el set, els locals, amb nomes una rotaciĂł, passaren d’estar 6 punts per davall a estar dos punts amunt. Problemes dels nostres en recepciĂł i atac varen deixar l’avantatge en res i s’arribĂ  a un final de set amb igualtat total. Els nostres, disposĂ ren de bolla de set però no es poguĂ© tancar i els locals s’emportĂ ren el segon per un ajustadĂ­ssim 28-26. AquĂ­ va estar la clau del partit perque el tercer tornĂ  ser de domini solleric i va caure del costat dels nostres per un clar 20-25. Però de mica en mica els del CVS s’anaren desinflant i tot i aguantar l’igualtat en el quart fins a la quinzena de punts, finalment no poguĂ©ren aturar l’atac del millor jugador dels locals i s’acabaren les aspiracions de remuntada. 25-19 final i victòria pel Son Ferrer que s’assegurava el campionat de lliga. Els nostres acabaren satisfets per la feina feta tot i el regust amarg que sempre queda despres d’una derrota.

Ara toca pensar en el proper partit davant el St. Joan, el proper dissabte a les 17:30 h a Son Angelats. Molta sort!!..

JUVENIL F. B : ONZENA VICTĂ’RIA DEL CVS NĂ€UTICA SĂ“LLER QUE ELS APROPA A LES PRIMERES PLACES

Posted: 28 Feb 2016 11:45 PM PST

CVS NĂ utica SĂłller 3-1 Entreculturas MontesiĂłn (20-25/25-21/25-10/25-23)

Pel CVS jugaren: LluĂŻsa, Silvia P, Laura G, Maria, Silvia M, Marta, Rosa, Laura F, Silvia S, ClĂ udia i la cadet Magdalena.
Nova victòria de les del Nàutica Sóller aquest cap de setmana, aquest cop davant el Montesión, a qui ja havien guanyat a la primera volta per 0 a 3; tot i que aquest cop les de Montesión aconseguiren emportar-se el primer set per 20 a 25. Però les solleriques van saber reaccionar i posar el partit en empat guanyant el segon, tot i que ajustat fins al final.

El tercer set va ser de domini solleric des de l’inici fins al final, doncs les nostres es van posar amb 16 punts a favor per els 0 sumats per les contraries, i això va fer que es guanyes el set amb molta comoditat. I si al tercer set les nostres van partir al marcador des de inici, al quart van ser les de Montesión, que arribaren a posar-se 6 punts entre un i altre equip al marcador, però que les de Nàutica Sóller van saber remuntar, empatant el set a 23 punts. Una bona recepció i un darrer bon servei van guanyar el set i va fer que les nostres sumessin la seva onzena victòria aquesta temporada. Una de les claus del partit va ser el servei dirigit per part de les nostres per tal d’evitar que la seva col·locadora pogués arribar còmoda a la pilota i construir jugada. A més, totes les jugadores van gaudir de minuts durant el partit.

El proper cap de setmana el Nàutica Sóller torna a jugar a casa, aquest cop contra el CV Pollença B, dissabte 5 de març a les 12:00; a un partit que, a priori, no hauria de ser molt complicat per a les nostres.

JUVENIL F. A : GRAN VICTĂ’RIA DEL CVS FET A SĂ“LLER DAVANT UN DELS GRANS FAVORITS AL TĂŤTOL JUVENIL

Posted: 28 Feb 2016 11:37 PM PST

CVS FET A SĂ“LLER 3-2 CV MANACOR (18-25/27-25/25-22/22-25/15-12)
Gran partit el que protagonizaren les nostres juvenils davant un gran Manacor. Les coses no començaren masa be per les de La Vall i en el primer set foren un poc irregulars. Això provocà un poc de desordre en el joc i problemes en recepció. Fou el pitjor set de les solleriques i el cediren per un 18-25.

El segon set començà tot el contrari que el primer, les solleriques sense presiĂł i molt mes ordenades en defensa i recepciĂł lluitaren de tĂş a tĂş davant un rival, a priori, superior. GrĂ cies a un atac amb intel·ligència i a una gran defensa s’emportaren el set per un ajustat 27-25. En el tercer les solleriques creien amb la victoria i sortiren concentrades amb el que tenien que fer, tot i que hi haguĂ© errors en recepciĂł, el set es solventĂ  amb un 25-22 a favor de les locals. L’eufòria del 2-1 a favor els va passar factura a les del CVS Fet a SĂłller i es va perdre l’ordre en defensa. Això provocĂ  que les manacorines reaccionessin i acabessin emportant-se el set per un 22-25. Amb el 2-2 en el marcador el cinquè set Ă©s una loteria, on el guanyaria l’equip que cometes menys erros degut a que el dos equips arribaven justs de forces, les solleriques tornaren a ficar-se en el partit en defensa i sobretot grĂ cies a un molt bon servei aconseguiren al final emportarse el set per un definitiu 15-12.

En definitiva, gran partit de totes les jugadores on destacĂ  la gran defensa sollerica. El proper divendres dia 4, es nostres rebran al Cide en un altra partidĂ s. No vos ho perdeu!!…

CADET F. B : EL CVS BAR BINI SĂ“LLER MOSTRA LA SEVA EVOLUCIĂ“ I ESTĂ€ A PUNT DE GUANYAR AL QUART CLASSIFICAT

Posted: 28 Feb 2016 11:26 PM PST

CVS BAR BINI SOLLER 2-3 MONTESIĂ“N A (17-25/25-13/30-28/22-25/10-15)

Bon partit de les solleriques contra un rival superior a elles com aixĂ­ ho demostra la classificaciĂł. El Montesion, quartes i les de La Vall, novenes. El primer set se’l emportaven les palmesanes grĂ cies a un gran servei i atac per un 17-25. Pero en el segon set les coses canviaren, les solleriques es varen creure que podien fer mes del que havien fet i aixĂ­ va ser.

Entraren concentrades i rectificant un poc la defensa s’aconseguĂ­ anotar el set per un 25-13. El tercer, fou el set mes disputat de tots on les palmesanes no volien mĂ©s sorpreses i les solleriques tot el contrari. Es va poder veure un gran joc per part dels dos equips amb bons remats i defenses i finalment el set caiguĂ© a favor de les solleriques per un ajustadissim 30-28. L’esforç demostrat per part de les locals passĂ  factura en el quart i les palmesanes aconseguiren igualar el marcador per un 22-25. Ja en el cinquè set les forçes solleriques no aconseguiren refer-se i les palmesanes s’anotaren el tie break per 10-15.

Tot i la derrota, gran partit de les cadet B del CVS que dissabte que ve es desplacen a Palma per enfrontar-se al Instituto de Fertilidad B. Molta sort!!..

INFANTIL F. A : LES DEL CVS CONST. MARC GALINDO SÓLLER CONSOLIDEN LA SEGONA PLAÇA DAVANT UN VOLUNTARIÓS VILAFRANCA

Posted: 28 Feb 2016 11:16 PM PST

CVS CONST. MARC GALINDO SOLLER  3-0 CV VILAFRANCA amb parcials  25-8 / 25-14 / 25-9

El passat divendres el nostre equip infantil A femení del Const. Marc Galindo Sóller rebia la visita del CV Vilafranca a Son Angelats que va acabar amb una còmode victòria de les nostres nines per 3-0, sumant una nova victòria que els permet seguir al segon lloc de la classificació de primera infantil femenina. El partit no va tenir molta història ja que només va existir un equip damunt el parquet, que va ser el nostre del CVS Const. Marc Galindo Sóller.

La gran diferència tècnica entre els dos equips va ser la clau del partit i de la gran diferència en el marcador. L’equip local es mostrava superior en totes les facetes del joc, davant un equip visitant que tot i la seva inferioritat tècnica, hi posava il·lusió e intensitat. L’entrenador local davant la superioritat sollerica va fer jugar totes les seves jugadores i aquestes estigueren a un bon nivell, fent un joc molt seriós.

El proper dissabte les nostres nines visitaran al Sant Josep a les 9 hores del mati al col·legi de San Josep, esperant treure un bon resultat.

INFANTIL F. C : NOVA VICTÒRIA DEL CVS CONST. TUENT SÓLLER EN UN PARTIT JUGAT DE MENYS A MÉS

Posted: 28 Feb 2016 11:02 PM PST

CVS CONST. TUENT SOLLER 3-1 SAN CAYETANO B (25-23/21-25/25-17/25-12)
Nova victòria del Construccions Tuent Sóller enfront del Sant Cayetano B. Aquest equip no deixa de sorprendre, seguint amb el bon camí i, tot i no ser uns del millors partits, es segueix notant la gran evolució.

Cal destacar el bon servei de l’equip i la feina defensiva. Els dos primers sets ens costĂ  agafar un ritme còmode i anĂ rem de menys a mĂ©s, fent un darrer set bonĂ­ssim.

La setmana vinent ens desplacem al camp de l’AlarĂł, quart classificat i un conjunt molt defensiu. Una altra prova per les nostres nines.
Pel Construccions Tuent Sóller jugaren Margalida González, Lola Rullan, Cristina Bernat, Clàudia Coll, Maria Viudes, Maria Pons, Maria Arbona, Aina Frau i Marta Pérez.